Over mij
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Over mij

Marie-José van der Laan - Tachyon NederlandMarie-José van der Laan Tachyon Nederland is een onderneming van Marie-José van der Laan. Op mijn vijftigste getrouwd met Ronald van der Laan, trotse moeder van puberzoon Alex en baasje van eigenwijze Estrella berghond Djodjo. Ik ben spiritueel therapeut, docent spirituele therapie en geef al zo’n twintig jaar cursussen, workshops en consulten op het spirituele vlak.

Ik houd niet van stil zitten, ben ondernemend en graag met meerdere dingen tegelijkertijd bezig. Soms loop ik daarin mijzelf voorbij. Zoals bij iedereen, is mijn sterke kant ook mijn zwakte. Toch heb ik in de loop der jaren een aardige balans weten te vinden en wat er ook gebeurt, ik ben aangesloten op de goddelijke energie, verbonden met de scheppende kracht van het universum en positief. Tachyon heeft daarin voor mij een hele belangrijke rol gespeeld.

Tot mijn dertigste was ik werkzaam in de communicatie en na een korte crisis besloot ik het roer om te gooien en ontdekte ik de wereld van de energie. In die zoektocht werd ik docent spirituele therapie op Alandi in Steyl en tijdens een workshop met getachyoniseerde kristallen bollen (www.klankbuizen.nl) kwam ik in een overweldigende staat van “Zijn”. Ik was mijn hele identiteit kwijt, wist zelfs mijn naam niet meer en voelde me alleen maar gelukkig, liefdevol, aanwezig en verbonden met alles. De bewustzijnsverruiming van toen, is de leidraad geworden om steeds verder te groeien en het goede gevoel te bestendigen.

Na diverse pogingen om het commerciële met het menselijke te verenigen, nam ik uiteindelijk in 2010 een esoterische winkel in hartje Bergen op Zoom over. Daar heb ik een kleine vijf jaar met veel plezier gewerkt en in die tijd kwamen de producten van Advanced Tachyon Technologies op mijn pad. Dankzij ATTI ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in de wetenschappelijke verklaring voor de spirituele ervaring die ik had gehad. Voor mij zijn er twee werelden samen gekomen en door het consequent gebruiken van de ATTI producten voel ik mij steeds meer volledig in lijn met wie ik ben en wat ik kom doen in deze tijd op aarde. Mijn grootste missie is tachyon voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken.

Overigens kregen tijdens mijn tijd in de winkel ook kristallen een grote plek in mijn bestaan. Ik houd van de kracht en schoonheid van hoogenergetische kristallen. Daaruit is in een aantal jaren tijd De Kristalloods in Bergen op Zoom ontstaan. Een groothandel, gespecialiseerd in hoogenergetische kristallen.

Meer weten?
Kijk dan ook eens op mijn andere website: www.dekristalloods.nl .

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL