Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Water charger

Draagbare wateroplader voor het koelhouden en opladen van je drinkwater onderweg.
€ 63,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3683 Category: Tags:

De portable water charger bevat een getachyoniseerde™ silicaschijf van 7,5 cm die de bio-energetische velden van het drinkwater water voortdurend oplaadt en naar het hoogste energetische potentieel tilt.

Inhoud

Getachyoniseerde™ silicaschijf van 7,62 cm (3") en een draagtas van rood canvas met ritssluiting, waarin een waterfles van 0,95 liter past. Waterfles is niet inbegrepen.

Opgeladen water is géén getachyoniseerd™ water

Let op, er is een verschil tussen getachyoniseerd™ water (Tach-o-splash) en drinkwater wat je op een schijf of cel oplaadt. Het getachyoniseerde™ water wordt in twee weken tijd op submoleculair niveau veranderd in een permanente tachyon antenne. Eenmaal in je bloedbaan, vervandert Tach-o-Splash het lichaam langzaam in een tachyon antenne, brengt energievelden terug in balans en draagt bij aan genezing, ontgifting en algeheel welbevinden. Tach-o-Splash neem je druppelsgewijs tot je.

Drinkwater wat je zelf oplaadt, blijft gewoon drinkwater, maar dan maximaal opgeladen drinkwater. Dit kun je de hele dag door ongestoord en ongelimiteerd drinken. Het is niét getachyoniseerd™, maar wel tot zijn volle potentie gebracht om de afvalstoffen in je lichaam goed op te nemen en je lichaam op de meest gezonde manier te hydrateren.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen