Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Hanger engeltje

Schattige, getachyoniseerde™ hanger van labvervaardigde, groene opaal.
€ 84,95  
2 op voorraad
Nog niet beoordeeld

Lief hangertje van in 925 sterling zilver gezette groene opaal voor bescherming tegen EMF en andere vormen van straling en het opwaarderen van het immuunsysteem.

Al onze getachyoniseerdehangers zijn ontworpen om over de thymusklier te worden gedragen. Het subtiele organiserende energieveld (SOEF) van de thymus zet tachyon om in de verschillende frequenties die nodig zijn om orde en harmonie te creëren. getachyoniseerde™ hangers helpen het immuunsysteem weerbaar te blijven tegen de uitputtende en schadelijke effecten van elektromagnetische velden (EMF's) die worden gegenereerd door alle elektrische apparaten, zoals computers, tv-toestellen en haardrogers. Zelfs het elektrische systeem van een auto kan via het lichaam afvoeren. getachyoniseerde™ hangers werken door het subtiel organiserende energieveld op te laden en helpen het immuunsysteem te versterken, zodat elektromagnetische velden en andere gevaarlijke invloeden het energieveld niet kunnen verzwakken.

getachyoniseerde™ hangers zijn bijzonder waardevol voor mensen die last hebben van een slecht functionerend immuunsysteem. Tevens 'een must' voor mensen die veel tijd achter een computer doorbrengen. In feite is het dragen van een getachyoniseerde™ hanger op de thymus en het nemen van getachyoniseerd water  een krachtig recept voor jeugdigheid en een lang leven.

Lengte ongeveer 3 cm.
Breedte ongeveer 2 cm.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen