Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Anti-trauma OS-H2

Kruidensupplement op basis van alcohol en biologische of in het wild geplukte kruiden voor de verwerking van traumatische ervaringen.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

De kruiden in dit mengsel helpen het evenwicht in het fysieke systeem te herstellen na ongelukken, zoals vallen, harde slagen, verrekkingen of verstuikingen. Zeker geïndiceerd voor en na een operatie. Ondersteunt gezonde vaat- en spiersystemen en bevordert een gezonde zenuw- en wervelkolomfunctie. Helpt een evenwichtige emotionele gezondheid te behouden.

Gebruiksaanwijzing

Acuut: Meng 7 tot 15 druppels in water en neem het in één keer in. Neem vervolgens indien nodig om de één tot twee uur 3 tot 5 druppels. Overschrijd niet meer dan 75 druppels per dag.
Chronisch: 5 tot 10 druppels in water, één tot drie keer per dag.
Uitwendige toepassing: onverdund aanbrengen op brandwonden of op andere getraumatiseerde plekken waar de huid niet beschadigd is.

OS-2 wordt geleverd in 1 een flesje van 30 ml. Met 30 druppels per dag gaat dit flesje ongeveer 1 maand mee.

Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen

Geef geen vloeistoffen aan iemand die niet volledig bij bewustzijn is. Dit middel vervangt geen dringende medische zorg. Traumatische verwondingen moeten worden behandeld door een gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg.

Ingrediënten

Getachyoniseerde™ anti-trauma remedie is een getachyoniseerde™ mix van vloeibare extracten:

40% gedroogde Calendulabloem (Calendula officinalis)
35% verse St. Janskruid bloem en knop (Hypericum perforatum)
25% gedroogde Arnica-bloem (Arnica spp.)

Bevat 62-68% graanalcohol en gedestilleerd water.

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische en wildgeplukte kruiden.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen