Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Oogkussen

Krachtige en veelzijdige tool voor vermindering van stress, pijn en spanning.
€ 69,95  

Het oogkussen gevuld met minuscule getachyoniseerde™ silica kraaltjes en kan voor heel veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Het  getachyoniseerde™ oogkussen is ontwikkeld om voor het slapen gaan of bij hoofdpijn en stress op de ogen te leggen, maar kan net zo goed bij buikpijn en andere klachten worden ingezet.

Gebruik het getachyoniseerde™ oogkussen op de ogen voor meditatie, rust, slaap of specifieke oogproblemen. Het oogkussen voelt heerlijk aan onder de nek bij nekspanning of op/onder het hoofd bij hoofdpijn. Je kunt het op bepaalde momenten van de vrouwelijke cyclus op je rug of over de buik gebruiken en verder overal waar je ongemak of pijn ervaart. Plaats bij verdriet of emotionele disbalans het getachyoniseerde™ oogkussen tegen het hart(chakra) voor troost, rust en opnieuw thuiskomen in je centrum.

Het oogkussentje wordt geleverd in een katoenen zakje. Omdat de glaskralen zwaar zijn, is het oogkussen niet volledig gevuld. Dat zou het gebruik minder prettig en totaal niet effectiever maken. De hoeveelheid getachyoniseerde™ kraaltjes is ruimtschoots voldoende om een superkrachtige tachyonantenne te vormen en de op elkaar botsen tachyonen zorgen voor een groot ULTRA veld van helende, rustgevende en beschermende energie.

Onderhoud

Was het zakje met de hand voor een lange levensduur van de stof.

Afmetingen 18,7 x 10 x 2 cm.
star
  1. Image
    marianne van der Wekken - heerlijk oogkussendonderdag 15 februari 2024

    Ik gebruik dit oogkussen heel vaak.
    Bv als ik overdag even ga liggen. Ook vaak voor ik in slaap gevallen ben. Het werkt super ontspannend elke keer weer.
    Dit kussentje kan ik niet meer zonder en wil ik nooit meer missen!!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen