Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


ULTRA silicadisk 10-15 cm. voordeelpakken

Voordeelpak van drie ultra silica disks, koop meer en betaal minder per stuk!
Prijs vanaf : € 254,00
Nog niet beoordeeld
Formaat ultradiskvoordeelpak:

De ultra disk

Zonder meer het krachtigste en één van de best verkochte producten van Advanced Tachyon Technologies. Het lijkt een hele investering, maar gezien de resultaten én het feit dat de disks een leven lang mee gaan, alleszins de moeite waard. De ultra disk werkt niet alleen twee kanten op (3,5 tot 4,5 meter aan beide zijden van de schijf); maar door het ontstaan van een derde veld (door ATTI het zogenaamde neo-veld genoemd) is er een extra bereik van 2 diameter rondom de disk. Met een ultradisk bevind je je dus constant en 100% in een veld van tachyon deeltjes. Leg je bijvoorbeeld bij rugpijn de disk op je rug, dan werkt hij niet alleen op die plaats, de schijf werkt in op heel je lichaam, je lichaamsenergie en je aura!

Een tachyon ultra disk herstelt fysieke en niet-fysieke organiserende energievelden, zodat de bestrijding van een klacht gelijktijdig op diverse niveaus plaats vindt.

 

Gebruik

  • Met de ultra silica disk kun je onbeperkt experimenteren in het genezen of verminderen van lichamelijke en psychische klachten. Ontdek bijvoorbeeld hoe veel beter je nachtrust wordt als je een ultradisk bij je hoofdeinde hangt. Zorgen maken en piekeren maken plaats voor een lichtvoetig gevoel van welbehagen. Of leg een schijf op je buik en plaats daar je handen weer op; op die manier wordt het energielevel van de organen in je buik hersteld terwijl tevens de meridianen in je handen worden gevoed met herstellende energie. Gewoon terwijl je slaapt! Uitgerust en opgewekt wakker worden. Een weldaad voor je lijf, leven en wezen.
    Of probeer eens een tachyon schijf op je werkplek. Gewoon, op de zitting van je bureaustoel, of tegen je onderrug. Gegarandeerd dat je veranderingen ervaart. Wellicht een toename van de energie; of dat je ineens knopen doorhakt, die je eerder niet wilde zien; mogelijk dat je rustiger op stress situaties reageert.
  • Gebruik de ultra silica disk voor bescherming tegen elektrosmog, negativiteit en andere straling.
  • Laad je voedingsmiddelen op met de disk. Met behulp van een getachyoniseerde disk wordt het potentieel van water, kruiden, supplementen, fruit, groenen en granen verhoogd. De tachyonen herstellen verstoorde energievelden en verhogen de energetische waarde.

 

Geduld

In het gebruik van de disks voor heling is geduld belangrijk. Wat in jaren is afgebroken, is niet in één dag weer opgebouwd. Daarbij is het heel belangrijk om met compassie en zorgzaamheid naar jezelf te kijken. Zorg goed voor jezelf, drink voldoende water, neem biologisch voedsel, eet veel groente en fruit, neem voldoende nachtrust en wees matig met alcohol en suiker.

Wanneer de ultra silica disk aan het werk is om balans in verstoorde energievelden te brengen, kan het zijn dat je daar bijverschijnselen van ervaart. Bijvoorbeeld zweten, moe zijn, veel moeten plassen of ongemak bij de manier waarop je in het leven staat. Het kan zijn dat jouw veranderende energieveld van je vraagt om dingen in je leven aan te passen. Luister goed naar de signalen van je lichaam en volg je ingevingen en je gevoel op.

Let op! Deze disks zijn erg breekbaar en zijn daarom voorzien van een plastic coating. Deze seallaag kan gemakkelijk gaan bobbelen en plooien en de schijf kan redelijk snel breuken vertonen, zeker bij intensief gebruik. Dat is heel normaal. De disk blijft ondanks breuken en plooien gewoon zijn werk doen en is 100% gegarandeerd een blijvende antenne voor tachyon energie.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen