Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Beschermingskit elektrische auto

Beschermende kit voor inzittenden van elektrische auto's. Beschermt tegen alle vormen van straling zoals 4G en 5G, inclusief verstoringen door de elektromagnetische velden die de auto produceert.
€ 570,00  
Nog niet beoordeeld

De hybride auto is in opmars en elektrische auto’s worden de toekomst. Helaas produceren deze auto’s een hoeveelheid elektromagnetische velden die de aantallen van reguliere benzine/gas auto’s ver overstijgt. Bestuurders en inzittenden van hybride en elektrische auto’s kunnen daardoor allerlei ongemakkelijke lichamelijke reacties ervaren in de auto zoals hoofdpijn, duizeligheid, spanning, misselijkheid en meer. Langdurige blootstelling aan EMF kan uiteindelijk leiden tot ziekmakende verstoringen in ons biologische systeem.

Onderzoek

Het International Agency for Research on Cancer (IARC) ontdekte dat vrijwel elke langdurige blootstelling aan elektromagnetische velden hoger dan 2 mG mogelijk kankercellen kan veroorzaken. Studies hebben aangetoond dat de meeste hybride auto's en vrachtwagens bij hoge acceleraties 100 mG straling door het hele voertuig produceren! Met getachyoniseerde™ producten in de auto bescherm je jezelf tegen alle vormen van straling, inclusief 4G en 5G.  

Effectiefste oplossing

Eigenaren van elektrische auto's/Tesla's staan bloot aan de meeste straling. Uit spiertests is gebleken dat de meest afdoende bescherming bestaat uit het aanbrengen van twee Car-Mates onder de bestuurders- en bijrijdersplaats en tevens een sun spot in het dasboardskastje. De producten kunnen afzonderlijk worden besteld of via deze beschermingskit. 

Beide producten beschermen niet alleen, maar laden ook de energievelden van bestuurder en/of passagier op. Uit een test met mobiele telefoons bleek dat alle proefpersonen ná het bellen met een mobiele telefoon die voorzien was van een telefoondisk meer spierspanning hadden dan voordat zij gingen bellen. Bellen met een mobiele telefoon zonder tachyon disk veroorzaakte bij bijna alle proefpersonen een flinke daling in de spierspanning. Toegenomen spierspanning staat voor een toegenomen weerbaarheid; gedaalde spierspanning betekent afgenomen weerbaarheid.

Bescherming tegen elektrosmog, 4G en 5G is dus niet alleen noodzakelijk, het levert als bijkomend voordeel dat het biologische systeem van de gebruiker van getachyoniseerde™ tools wordt opgewaardeerd

Hybride auto

Hybride auto's hebben enkel één carmat en één sunspot nodig voor optimale bescherming. Deze producten kunnen afzonderlijk worden besteld of in de beschermingskit hybride-auto

Gas/benzine auto

Voor 'normale' auto's wordt aanbevolen om één of twee of twee Car-Mates onder de matten van de bestuurders- en bijrijdersplek in de auto te leggen. Maximale bescherming wordt verkregen door het plaatsen van twee Car-Mates onder de automatten vóór in de auto, aangevuld met twee Carmonizers in het dashboard. De vier producten samen creëren een immens veld van beschermende, herstellende en zuivere energie.

Gebruiksaanwijzing

Leg de getachyoniseerde™ automat onder de mat aan de bestuurderszijde of leg onder elke automat aan de voorzijde van de auto een Car-Mate.

Let op! Dit kan eigenlijk alleen goed wanneer je ringen of clips hebt die de originele automat op zijn plaats houden. Heb je geen ringen, dan kan alles te veel gaan schuiven, wat ten koste gaat van de getachyoniseerde™ mat. Aanbevolen wordt om dan ringen of clips te laten bevestigen.

De getachyoniseerde™ Car-Mate is gemaakt van een revolutionaire, getachyoniseerde™ aero-fiber die ook gebruikt is in de slaapmat en de life pad. Dit is een hele krachtige geleider met een groot bereik.

Doordat het een ultra product is, maakt het niet uit welke zijde onder of boven ligt. De tachyonen komen uit beide zijden en de op elkaar botsende deeltjes zorgen voor een extra veld, het zogenaamde NEO-veld.

Mini sun spot

Open de verpakking van de mini sun spot. De kleine kant is de achterzijde, de grote kant de voorzijde waar de energie uit stroomt.  Plaats de mini sun spot met de voorkant naar de voorzijde van het doosje. Zet vervolgens het doosje schuin, ongeveer in een hoek van 45 graden in de uiterste hoek van het dashboardkastje. Wanneer de mini sun spot goed staat, sluit je het doosje om de mini sun spot te beschermen.

Afmetingen Car-Mate ong. 25 x 40 cm.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen