Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Microdisk 15-35 mm.

Tachyon microdisks zijn speciaal ontworpen om direct op een specifieke plek op je lichaam te gebruiken. Het zijn de effectiefste antennes om tachyon energie naar een zieke of aangedane plek te leiden. Het gebruik ervan is oneindig.
Prijs vanaf : € 22,95
Nog niet beoordeeld
Formaat:
SKU: 3135 Category:

Als een biologisch systeem - zoals je lichaam - een verstoring heeft, dan zorgt de opgeplakte tachyon microdisk dat (alleen) op dié specifieke plek de harmonie in de energievelden wordt hersteld, waardoor het lichaam zich gaat vernieuwen aan de hand van zijn oorspronkelijke - lees gezonde - blauwdruk. Tachyon draagt dus heel direct en doeltreffend bij aan je zelf genezend vermogen. Nog krachtiger is het, wanneer je de zieke plek behandelt met twee microdisks, die exact tegenover elkaar zijn geplakt en zo vanuit twee richtingen op de zelfde plek inwerken. Stel je voor, je hebt een plekje op je long; als je de exacte locatie weet, kun je voor en achter op je keel een microdisk plakken. De disks zorgen ervoor dat eerst de energievelden worden hersteld, waarna via de herstelde velden het lichaam zichzelf kan gaan helen. Een proces waarbij het zaak is, de disks zo vaak als mogelijk opgeplakt te houden en alleen af te doen om te douchen. Wanneer het lichaam volledig genezen is, de disks nog enkele dagen ophouden om het proces zeker te stellen, daarna kan het lichaam zich zelf weer gezond houden en heb je geen disks meer nodig.

De tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen, verschilt per persoon. Elk mens is uniek en elk biologisch systeem heeft zijn eigen unieke timing. Zorg dus goed voor jezelf, neem gezonde voeding tot je, denk positief en wees je bewust van alle gedachten en handelingen die je uit je goede gevoel halen. Hoe bewuster je bent van de invloed die je op je eigen systeem hebt, hoe sneller het proces van genezing zal verlopen.

Toepassingen

Daarnaast kun je de disks voor veel meer doeleinden inzetten dan alleen genezing. 

  • Je kunt een tachyon microdisk op je derde oog plakken tijdens het mediteren of doe er één in het daarvoor bestemde vakje in het tachyon meditatiemasker, dat intensiveert de meditatie.
  • Plak een microdisk ter hoogte van je thymusklier om je immuunsysteem volledig te herstellen bij verkoudheid, uitputting, burn-out en andere ziekten die het gevolg zijn van een slecht functionerend immuunsysteem.
  • Ben je een sporter en wil je je uithoudingsvermogen vergroten? Plak dan vóór het sporten een getachyoniseerde microdisk op je longgebied, je prestaties zullen vooruit gaan.
  • Doe een micro disk in het speciaal daarvoor ingenaaide vakje in je velcro hoofdband voor extra focus.
  • Bevestig microdisks op je polsen, ellebog, knieën of enkels onder de sportbanden wanneer je gevoelig bent voor blessures.

Ultra disks

De silicadisk is één van de eerste en krachtigste producten van ATTI. Het bereik van een microdisk is ongeveer 4 meter. Deze gewone disks werken echter wel lokaal. Dus op de plaats waar ze liggen geven ze tachyonen af ter grootte van de diameter van de disk en een bereik van wel 3,5 tot 5,5 meter.

Wil je een grotere oppervlakte van tachyonen voorzien, plak dan twee microdisks met de kant waar tachyon uitkomt, tegen elkaar of kijk eens bij de ultra disks, zonder meer de krachtigste tachyon generatoren van ATT. De ultra's creëren een extra veld doordat de tachyondeeltjes op elkaar botsen.

Let op! Alle silic disks zijn erg breekbaar en zijn daarom voorzien van een plastic coating. Deze seallaag kan gemakkelijk gaan bobbelen en plooien en de schijf kan redelijk snel breuken vertonen, zeker bij intensief gebruik. Dat is heel normaal. De disk blijft ondanks breuken en plooien gewoon zijn werk doen en is 100% gegarandeerd een blijvende antenne voor tachyon energie.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen