Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Combiconsult

Combinatie van een biotensor consult en ontspannen, reinigen en los laten in de tachyon cabine.
€ 90,00  

De combinatie van testen en in stilte in de tachyon cabine zijn is heel fijn om de antwoorden die je hebt gekregen en dat wat is gezegd in het consult te verdiepen en te bestendigen. Je gaat dan nog meer in balans en opgeruimd naar huis.

Een combiconsult duurt ongeveer 2 uur.

Biotensor

In mijn consulten werk ik met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' aangeeft door respectievelijk verticale en horizontale bewegingen. De vragen die ik stel, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, bekijk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

Door samen contact te maken met de vastgezette energie kan de informatie die daarin ligt opgeslagen, vrijkomen. Zo kun je blokkades die jou belemmeren, oplossen en kun je in je dagelijkse leven veranderingen aanbrengen om wél te doen of te laten wat je graag zou willen. Als het nodig is, krijg je oefeningen of een bloesem remedie mee voor de verdere doorwerking van jouw proces thuis.

Tachyon cabine

De tachyon cabine is een fijne manier om een consult af te sluiten omdat je in de cabine zowel fysiek als energetisch opruimt en de energievelden zonder dat je het merkt weer in balans worden gebracht. Je komt er ontspannen en herboren uit. De werking van de cabine in combinatie met een consult is erg krachtig en kan nog dagen doorwerken.

>> Klik hier voor meer informatie over de tachyon cabine.

Afspraak

Zodra je een combiconsult hebt geboekt en betaald, word je benaderd voor het maken van een afspraak. De consulten vinden altijd op dinsdag plaats.

star
 1. Image
  Mieke - Nieuwe kijkzondag 17 december 2023

  De consulten hebben mij een totaal nieuwe kijk op alles gegeven en vooral een kritische blik naar mezelf. Mijn nieuwe inzichten hebben me volledig verrast en geven me houvast aan dit leven. Marie-José is een natural, die heel goed in kan voelen.

 2. Image
  Sandra - Mooi en fijnzondag 17 december 2023

  Een mooi en fijn consult gehad, precies dat wat ik nodig had.

 3. Image
  Pascale - Bedanktdinsdag 12 december 2023

  Ik wil je nog eventjes bedanken voor het fijne consult van donderdag.
  Gisteren had ik een beetje een emotionele dag, maar ik heb nu het gevoel dat ik terug in mijn lichaam ben terechtgekomen en ervaar een rust die er voorheen al heel lang niet meer was.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen