Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Brain balancer

Nieuw! Een getachyoniseerde™ hoofdband van 100% katoen die het hele hersengebied 360 graden rondom in de tachyonenergie zet.
€ 86,00  

Gebruik de brain balancer bij hersenproblemen of slaapproblemen. Doordat de tachyonenergie de linker en de rechter hersenhelft in balans brengt, verdwijnt stress en voel je je in balans en uitgerust. Ook tijdens een drukke werkdag of bij overprikkeldheid geeft een half uurtje in de brain balancer weer het nodige evenwicht om rustig en zonder stress de dag verder door te komen.

De brain balancer is ultrazacht voor het hoogste slaapcomfort en voorzien van een klittenband voor de juiste afstelling.

Bij veelvuldig en consequent gebruik kunnen gezondheidsklachten zoals  problemen met de ogen, oorpijn, cognitieve problemen, slechte focus, slaapproblemen en sinus problemen verminderen tot zelfs verdwijnen.

Onderhoud

Houd de brain balancer vrij van make-up, olie en huidvet door onder de brain balancer een tissue op de ogen en het voorhoofd te doen.

Was de brain balancer met de hand. Gebruik  milde zeep en koud water en leg de brain balancer plat te drogen.

star
  1. Image
    Truyts Anne-Mie - Redder in nood.zondag 4 februari 2024

    Ik geef vijf sterren aan dit product omdat het mijn redder in nood is. Dit helpt me om te kunnen slapen. Door drie whiplashes en verzakte wervel kan ik de pijn reduceren . Ik draag deze brain balancer rond hoofd en nek. Fantastisch! Ik kan dit aan iedereen aanbevelen.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen