Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Spirulina tabletten

100% natuurlijke, biologische Hawaiiaanse Spirulina voor een opwaardering van het immuunsysteem.
Prijs vanaf : € 24,95
Nog niet beoordeeld
Hoeveelheid:

Getachyoniseerde™ Spirulina is ongelooflijk voedzaam; op water na bevat het alle voedingsstoffen die nodig zijn om in leven te blijven. Dit kleine organisme, dat voornamelijk uit eiwitten bestaat, levert zeldzame essentiële vetzuren, unieke stimulerende koolhydraten, belangrijke vitamines en natuurlijk gechelateerde mineralen. Het is een immuunversterkend nutraceutisch middel met een overvloed aan fytochemicaliën, antioxidanten, carotenoïden, bètaglucanen en sulfolipiden. Als superfood is het voedingsprofiel van Spirulina rijker dan dat van enig ander voedsel, plant, graan of kruid.

B12

Spirulina bevat gemiddeld ongeveer 65% eiwit en is gemakkelijk opneembaar en verteerbaar, zelfs als je ziek bent of moeite hebt met het verteren van complexe eiwitten. Het B12-gehalte van Spirulina is sensationeel. Ooit werd aangenomen dat Spirulina alleen in substantiële hoeveelheden in dierlijke bronnen voor zou komen. Niets is minder waar. Spirulina bevat meer dan vijf maal de ADH aan B12. Een enorm voordeel voor vegetariërs!

Ontgiften

Getachyoniseerde™ Spirulina bevat ook chlorofyl, dat wordt gebruikt bij het "ontgiften" door te helpen bij het verwijderen van verontreinigende stoffen zoals zware metalen en andere gifstoffen uit het bloed.

Kanker

Andere voordelen zijn onder meer het natuurlijke voorkomen van overvloedige hoeveelheden bètacaroteen. Tientallen onderzoeken hebben aangetoond dat het eten van bètacaroteen uit natuurlijke bronnen het risico op veel verschillende soorten kanker vermindert, waaronder keel-, long-, borst-, maag-, maagdarmkanaal-, dikke darm-, prostaat- en baarmoederhalskanker. Spirulina heeft ook een van de hoogste chlorofylgehalten in de natuur en bevat carotenoïden, belangrijk vanwege hun antioxiderende waarde. Sommige van deze carotenoïden, zoals luteïne en zeaxanthine, zijn essentieel voor de gezondheid van de ogen. Het eten van voedsel met deze voordelen is een preventief middel tegen leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. Het tachyoniseren van Spirulina verhoogt al deze voordelen exponentieel.

Gebruiksaanwijzing

2 tabletten zijn gelijk aan 1/4 theelepel Spirulina in poedervorm (1,2 g).
Begin met 4 tabletten per dag en verhoog tot 8 tabletten per dag voor een onderhoudsdosis.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen