Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Massagestaaf

Oersterke, lichtgewicht en praktisch vormgegeven, getachyoniseerde™ massagestaaf voor ultieme ontspanning en stressreductie.
€ 327,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3472 Category: Tags:

De tachyon massagestaaf transformeert een gespannen, pijnlijk en gestresst lijf in een energiek, ontspannen en stressvrij lichaam.

De getachyoniseerde™ massagestaaf is gemaakt van borosilicaatglas en is daarmee een ultrasterke, extreem duurzame en lichtgewicht supergeleider van tachyon energie.

Het organisch gevormde ontwerp ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk in het gebruik. De energie stroomt uit de ronde kop. De massagestaaf kan worden verhit tot wel 200 graden en worden verkoeld tot onder het vriespunt. Het materiaal kan een temperatuurverschil van wel 600 graden aan, dan nog breekt het niet, krimpt het niet en scheurt het niet. Gebruik een warme massagestaaf (eventueel gedrenkt in hete olie) bij pijnlijke spieren en leg de staaf in de vriezer wanneer je te maken hebt met ontstekingen of een geïrriteerde huid.

De massagestaaf is de perfecte tool om vastzittende spieren los te masseren, drukpunten te activeren en meridianen los te maken door met enige druk over de banen te gaan.

Geen enkele andere massagestaaf of tool is zó krachtig en levert zo veel resultaat als dit getachyoniseerde™, weldoordachte en ergonomisch vormgegeven exemplaar van Advanced Tachyon Technologies.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen