Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Happy souls (schoenzolen) heren

Getachyoniseerde™ zolen voor in je (jogging)schoenen of pantoffels. Een weldaad voor je voeten, zeker wanneer je een 'staand' beroep hebt.
€ 32,00
Nog niet beoordeeld
Herenmaten:
SKU: 4225 Category: Tags:

Omdat de meridianen in je voeten corresponderen met alle organen in je lichaam, komt de doorwerking van de tachyon energie ook terecht in alle vitale organen in je lichaam en dat voel je. Een betere aarding, langer uithoudingsvermogen en meer balans zijn het gevolg.

Happy souls zijn heilzaam bij restless legs, spataderen, MS, polio, hielspoor en voor iedereen die problemen ondervindt bij het lopen of een groter uithoudingsvermogen tijdens het lopen wil ontwikkelen.

Gebruiksaanwijzing

Leg de zolen met de lichte kant, de getachyoniseerde™ katoenen zijde, naar boven in je schoenen of pantoffels.
De blauwe onderzijde is gemaakt van een materiaal wat geurtjes tegengaat en een groot schokdempend vermogen heeft. Zalig om op te lopen, maar houd er wel rekening mee dat de zooltjes vrij dik zijn en niet ademen. Je krijgt er warme voeten van.

In principe kun je gerust de grootste maat bestellen die er is, omdat je de zooltjes zelf op maat kunt knippen en het restmateriaal voor andere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in een plantenpot of de fruitschaal leggen om een 'zielige' plant weer op te krikken en je fruit langer gezond te houden, of gebruik de stukjes wanneer je ergens een kneuzing of pijnlijke plek hebt. Het materiaal is levenslang getachyoniseerd™, maar bij dagelijks gebruik slijten de zooltjes natuurlijk wel.

Extra

Gebruik bij een branderig gevoel en vermoeide benen of voeten, de verkoelende en diep de huid indringende getachyoniseerde™ ultra-freeze in combinatie met de happy souls. Smeer de benen en voetzolen zo vaak in als je zelf nodig acht.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen