Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Hoofdpijn en migraine OS-H15

Getachyoniseerde™, biologische kruidentinctuur voor gebruik bij hoofdpijn en migraine.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

Medisch onderzoek heeft de effectiviteit van moederkruid bewezen bij het verminderen van de frequentie en/of intensiteit van migrainehoofdpijn bij dagelijks gebruik. Verlicht ook enkele van de begeleidende symptomen zoals misselijkheid, depressie en artritische pijn als gevolg van ontstekingen.

Effectief bij de verlichting van incidentele, eenvoudige hoofdpijn, acute en chronische migraine en clusterhoofdpijn. Hoofdpijn kan veel verschillende onderliggende oorzaken hebben. Naast het gebruik van dit middel moet ook naar de oorzaak van de hoofdpijn worden gezocht.

Gebruiksaanwijzing

Acuut: Begin voor het beste resultaat met het gebruik bij het eerste teken van hoofdpijn. Aanvankelijk 15 tot 20 druppels in water. Als de hoofdpijn aanhoudt of terugkeert, neem dan 10 tot 15 druppels extra, afhankelijk van de ernst, maximaal vijf keer per dag.
Chronische migraine (verlengde therapie): 10 tot 20 druppels in water, twee tot drie keer per dag. Volledige resultaten kunnen worden verkregen door de behandeling met 4 tot 6 weken te verlengen.

OS-H15 wordt geleverd in een flesje van 30 ml. Met 30 druppels per dag gaat dit flesje ongeveer 1 maand mee.

Goed schudden voor gebruik.

Contra-incidatie en voorzorgsmaatregelen

Moederkruid niet gebruiken tijdens zwangerschap vanwege de stimulerende werking op de baarmoeder. Ernstige, langdurige of vaak terugkerende hoofdpijn kan wijzen op een ernstigere ziekte. Vraag advies aan een gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg.

Ingrediënten

Getachyoniseerde™ hoofdpijn en migraine tinctuur is een getachyoniseerde™ mix van de volgende vloeibare extracten:

Gecertificeerde biologische graanalcohol (58-63%), gedestilleerd water.

40% Gedroogd moederkruidblad en bloem (Tanacetum parthenium)
30% Gedroogd moerasspirea blad en bloem (Spirea ulmaria)
20% Verse maagdenpalm bloeiende punten (Vinca major)
10% Gedroogde lavendelbloem (Lavendula angustifolia)

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische en in het wild geplukte kruiden.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen