Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Green matrix

Een uitgekiende mix van getachyoniseerde™ ingrediënten met als hoofdbestanddelen een unieke combinatie van blauwgroene alg en spirulina.
Prijs vanaf : € 65,00
Nog niet beoordeeld
inhoud:

De green matrix van Advanced Tachyon Technologies zorgt voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een uitgekiende mix van ingrediënten met als hoofdbestanddelen een unieke combinatie van blauwgroene alg en spirulina. Groene matrix heeft een positief effect op de hersenen en het zenuwstelsel in het algemeen, maar werkt daarnaast zeer gericht op een verbeterd functioneren van de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier. Tachyon green matrix versterkt het immuunsysteem, wordt gemakkelijk opgenomen en verteerd en bevat een aanzienlijke hoeveelheid B12. Gecertificeerd, 100% natuurlijk, GGO-vrij, niet-bestraald, pesticide-vrij en gecertificeerd kosher!

Ingrediënten

Blauwgroene algen, Hawaiiaanse Spirulina, MSM, Biologisch cayenne poeder, zee mineralen (zeezout), vitamine C.

Aanbevolen

Voor meer energie en mentale helderheid, een betere bloedcirculatie, celregeneratie, vermindering van een hongergevoel, een normale bloedsuikerspiegel en reiniging en opbouw van het bloed.

Dosering

Eén of twee maal per dag een 1/2 theelepel (1,5 g) aan wat water of sap toevoegen en innemen.

Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen

Dit product bevat MSM. Als u medicatie heeft voor nierziekte, neem dan contact op met uw arts voordat u green matrix gebruikt. Zwangere vrouwen wordt aangeraden eerst te overleggen met hun arts.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen