Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon (meditatie)doek zijde/pashmina

Multifunctionele vrolijke en superfijne (meditatie)doek van pashmina met zijde.
€ 207,00
Nog niet beoordeeld
Meditatiedoek:
SKU: 3918 Category:

Mediteren met een getachyoniseerde meditatiedoek is een bijzondere beleving omdat de doeken je op een subtiele manier in een lichtere staat van 'zijn' brengen. Maar deze meditatiedoeken zijn niet alleen fijn om in te mediteren, ook wanneer je je even niet lekker voelt of wanneer je pijnlijke plekken hebt, herstelt de doek je energievelden waardoor je je beter voelt en je jezelf eerder kunt herpakken. De getachyoniseerde meditatiedoek is daarnaast prima te gebruiken op vakantie; om op of onder te slapen of als omslagdoek op het strand. Zo kun je jezelf dag en nacht omhullen met de rustgevende tachyon energie.

Kun je even niet aarden? Sla de doek om je heupen en je landt. Voel je je onrustig? Sla de doek om je schouders en je voelt je weer tot rust komen. Ben je koortsig? Leg de doek over je heen en je merkt dat je je beter gaat voelen. Een hele fijne multi-inzetbare doek.

Materiaal

30% zijde en 70% pashmina.

Onderhoud

Handwas is aanbevolen, maar wassen op een koud wasprogramma in de wasmachine is ook mogelijk. De doek behoudt dan gewoon zijn werking omdat het materiaal waar hij van gemaakt is op submoleculair niveau geherprogrammeerd is, waardoor het continu zijn werking blijft behouden en een permanente antenne van tachyon energie is.

Formaat 1.73 x 0.69 m.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen