Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Sleeppad voor baby's

Getachyoniseerde™ slaapmat van aerofiber voor baby's en kleine kinderen.
€ 405,00  
Nog niet beoordeeld

De getachyoniseerde™ slaapmat voor baby's is alles wat een pasgeboren kindje nodig heeft voor een goede ontwikkeling. Een getachyoniseerde™ slaapmat laadt de subtiele organiserende energievelden van het kindje op zodat de baby fysiek, emotioneel en spiritueel veilig en gezond kan groeien. Vrij van straling en verstorende energieën.

Omdat een baby nog geen giftige stoffen en energetische blokkades heeft, reageren de kindjes altijd positief op het liggen op een slaapmat en ontstaan er geen ontgiftingsverschijnselen zoals zich die bij volwassenen voor kunnen doen.

Gebruiksaanwijzing

  • Gebruik de mat alleen plat op de grond, in de box of onder het matras van de baby. Wikkel het nooit om het kindje heen. De mat is gevuld met getachyoniseerde, hoogwaardige aerofiber vezels die kunnen beschadigen wanneer de mat wordt gevouwen en gekreukeld.
  • De mat heeft een bereik van 1,8 meter alle kanten op en de tachyonenergie gaat probleemloos door alle materie heen. De baby sleep pad kan dus zonder problemen en zonder dat het aan kracht inboet onder een matras, zitting of kleed worden gelegd.

Onderhoud

Met de hand wassen en nat drogen aan de lijn om de levensduur van de stof te behouden. Niet uitwringen of in de wasmachine wassen; het binnenste van de mat bestaat uit hoogwaardig op silica gebaseerd aerofiber wat kan gaan bobbelen en zelfs door de mat heen prikken bij machinaal wassen.

Afmetingen 1,35 m. x 67,5 cm.
Gewicht 1,5 kg.
Bereik 1,8 meter.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen