Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


5G ULTRA telefoon disk

Een doorontwikkeling van de bestaande telefooncel en het antwoord op 5G. Met deze disk op je telefoon ben je vrij van elke vorm van straling.
€ 54,00  
SKU: 2608 Category:

5G is onontkoombaar. De nieuwe 5G mobiele telefoons functioneren op bijna de hoogst beschikbare frequentie van het radiogolf spectrum. Waar de oude mobiele telefoons, de wifi en andere energieverstoorders ons energieveld drastisch konden laten kelderen, is 5G de onontkoombare, nieuwe baas in dit spel. Nóg hogere frequenties, die via nóg veel meer zendmasten worden uitgezonden.

De oude bescherming, de enkelzijdige telefoondisk, biedt ontoereikende bescherming in de 5G wereld. Daarom heeft Advanced Tachyon Technologies de 5G ultra telefoon cel uitgebracht. Een dubbelzijdige telefooncel, bestaande uit twee op elkaar bevestigde 24 mm. telefoon disks. De tegengestelde tachyon stromen, creëren met elkaar een immens ultra veld, wat niet alleen beschermt tegen 5G, maar het energieveld van de gebruiker zelfs optilt naar een hoger niveau.

Om mee te kunnen in de technologische vooruitgang, moeten we ons energiesysteem tot een supergeleider voor hogere energie maken en onze trilling verhogen. De 5G ultra telefoondisk is een hulpmiddel. Andere hulpmiddelen zijn de pas ontwikkelde 5G hanger voor persoonlijke bescherming en de sun spot mini voor in huis of onderweg.

Van het begin af aan is 5G wereldwijd het middelpunt van controversie geweest. Er zijn meer dan 10.000 onderzoeksartikelen geschreven over acute gezondheidsproblemen als gevolg van straling. Dat zegt in elk geval iéts over de bezorgdheid van de massa.David Wagner, de uitvinder van het tachyonisatieproces, heeft in zijn laboratorium in California met diverse onderzoeken enkele jaren terug al het effect van draadloze systemen en straling van elektrische apparatuur op ons welzijn bewezen. Elk draadloos systeem heeft invloed op de subtiele organiserende energievelden van de mens en als je maar lang genoeg bloot gesteld bent aan straling, kan die verstoring moeheid en ziektes veroorzaken.

Gebruiksaanwijzing

Verwarm het stickertje aan de achterkant van de telefooncel tussen duim en wijsvinger, haal het bruine achterkantje van de cel en plaats de telefooncel op ongeveer 1/3 van de onderkant van de telefoon.

star
  1. Image
    Paul - beschermingwoensdag 28 februari 2024

    Ik heb dit schijfje al jaren op mijn telefoon zitten en werkt naar behoren.
    Voorheen als ik mijn telefoon vasthield dan kreeg ik een kramp gevoel.
    Dat is nu verleden tijd.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen