Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Immuunsysteem kit

Afgeprijsd
Voordeelkit met zes getachyoniseerde™ topproducten om het immuunsysteem te versterken.
€ 387,00 € 357,00  
Nog niet beoordeeld

De beste manier om jezelf tegen virussen te beschermen, is je immuunsysteem te versterken vóór welk virus dan ook je vindt. Deze kit bevat de zes beste producten van Advanced Tachyon Technologies om je immuunsysteem een krachtige boost te geven.  Draag de ultra hanger op je thymusklier, mix de supplementen met water of sap en gebruikt deze mix minimaal twee keer per dag.

Inhoud

 1. Getachyoniseerde imuunsysteem tinctuur
  Bevat een mix van gecertificeerde, biologische en wild geteelde kruiden:
  - 25% echinacea wortel (echinacea purpurea)
  - 25% astragalus wortel (astragalus membranaceus)
  - 20% reishi paddenstoel (ganoderma lucidum)
  - 20% schisandra bes (schisandra chinensis)
  -10% schors (Xanthoxylum clava-herculis, Engels: Prickly Ash bark)

 2. Getachyoniseerde anti-virus tinctuur
  Bevat een mix van gecertificeerd, biologische en wild geteelde kruiden:
  - 20%  reishi paddenstoel (Ganoderma lucidum)
  - 20% echinacea zaad (Echinacea purpurea)
  - 20%  sint-Janskruid bloem en knop (Hypericum perforatum)
  - 20% blad en bloem Melissa officinalis + Citroenmelisse
  - 20% olijfblad ( Olea europaea)

 3. Getachyoniseerd DHA brain food
  Bevat een natuurlijke, van algen afgeleide orgaanspecifieke stof die werkzaam is op het zenuwstelsel.  DHA is een primaire bouwsteen van de grijze stof in onze hersenen en ogen.  Een tekort aan DHA kan leiden tot vergeetachtigheid, hyperactief gedrag, ADD, depressie, obsessieve stoornissen, hartziekten en slechtziendheid.Een klinische studie van de Universiteit van North Carolina wijst uit dat DHA ons immuunsysteem helpt in de strijd tegen infecties, met inbegrip van de griep.
  Het gebruik van getachyoniseerde DHA brengt de hersenen in balans, waardoor deze beter in staat zijn ons biologisch lichaam aan te sturen.

 4. Getachyoniseerde vitamine C (camu camu bes)
  Getachyoniseerde Pure-C TM is de puurste en krachtigste vorm van vitamine C.

  Deze nieuwe gecertificeerde biologische camu camu-formulering biedt  de krachtigste, natuurlijkste, biologisch beschikbare bron van antioxidanten die op dit moment op onze planeet bekend is om het immuunsysteem te versterken. Regelmatige inname tijdens het koude (griep)seizoen kan uw weerstand tegen deze en soortgelijke virale ziekten versterken.

  Silica gel
  Tachyon silica gel is één van de oudste en krachtigste producten van ATT, al dertig jaar lang een bestseller en niet zonder reden. De silicagel is gemaakt van getachyoniseerde™, minuscule kwartskristalletjes (de puurste vorm van silica) die onder druk in gezuiverd water worden geperst, waardoor een gel ontstaat. Werkzaam tegen bot- en spierziektes, verwondingen aan botten, spieren, bindweefsel, hart- en vaatziekten, het immuunsysteem en het zenuwstelsel.Silica is een ultieme geleider, die overal op aarde, in de aardkorst en in zowel planten, dieren als mensen voorkomt. Silicium, de stof die samen met zuurstof silica wordt, levert een essentiële bijdrage aan een goede gezondheid. Het is onontbeerlijk voor de aanmaak van collageen voor botten, bindweefsel en spieren en kalmeert zenuwen. De silicagel levert een hele krachtige bijdrage aan het herstellen van beschadigde spieren en botten. Het zorgt voor gezonde nagels, huid, haar en spierweefsel. Daarbij werkzaam tegen Alzheimer, chronische pijnen (bijvoorbeeld door beschadigde wervels en beknelde zenuwen) cardiovasculaire ziekten en bot- en spierziekten.

 5. Ultra EMF vintage pendant
  Medaillon hanger met een ultra disk er in. Fraai vorm gegeven sieraad die dankzij de ultra disk in zijn binnenste een groot neo-veld produceert. Beschermt tegen elke vorm van straling en vergroot je vitaliteit. Draag de hanger elke dag voor maximaal profijt van de 24 mm. ultra disk.
  Bij ziekte of disbalans helpt de hanger balans en gezondheid in je systeem te herstellen doordat de tachyonen overal waar disbalans is, de juiste trilling voor balans gaan toevoegen.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen