Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon wellness sessie

De tachyon ultra combo cabine is een infrarood sauna die voorzien is van tachyon panelen waardoor je een totale energie reset krijgt.
€ 49,00  

Inzichtgevend, bewustzijnsverruimend, ontspannend, ontgiftend, harmoniserend en kalmerend. Een sessie in de tachyon ultra combo cabine brengt je dichter bij jezelf en laat je tot rust komen. Kwalen kunnen verminderen.

Een sessie duurt - inclusief voorgesprek, nagesprek en afdouchen ongeveer één tot anderhalf uur.

Je start met een korte momentopname. Hoe voel je je en waarom heb je de cabine geboekt?  Na afloop is er gelegenheid tot een korte evaluatie als je daar behoefte toe voelt.

De tachyon cabine is geïnstalleerd in een aparte wellness unit in De Kristalloods. In deze unit is tevens een douche ingebouwd.

De tachyon wellness sessie worden zo veel mogelijk op één dag ingepland. Een sessie bestaat uit 15 minuten kennismaking en introductie, 40 minuten cabine en 10 minuten douchen/aankleden. Wanneer je langer in de tachyon energie wilt verblijven, kun je besluiten om niet van de infrarood functie gebruik te maken.

Inclusief

  • introductiegesprekje
  • kopje kruidenthee
  • handdoeken
  • shampoo / douchegel
  • gebruik getachyoniseerde™ massageolie

Gezondheidsredenen

Wil je de cabine boeken om gezondheidsredenen zoals fybromyalgie, burn-out, vermoeidheid en spierziektes of ter ondersteuning van een ander genezingsproces, dan is het raadzaam om voor een merkbaar resultaat vijf keer te boeken. Je ontvangt dan 10% korting en kunt een afsprakenreeks maken buiten de donderdagen en vrijdagen om.

Afspraak

De tachyon wellness sessie worden veelal op donderdag of vrijdag ingepland. Nadat je de bestelling hebt gedaan, wordt er contact met je opgenomen om een afpsraak te maken.

star
  1. Image
    Linda - Geen woorden voor deze ervaringdinsdag 6 februari 2024

    Bizar! Ik was er sprakeloos door en wilde in deze energie geruisloos vertrekken na een dikke knuffel!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen