Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Haar tonic

Afgeprijsd
Wagner zelf testte deze tonic op bewezen werking!
€ 105,00 € 89,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3494 Category: Tags:

Getachyoniseerde haar tonic helpt bij het aan laten groeien van nieuw haar na uitval door bestraling of stress én helpt bij het dikker maken van bestaand haar.

De uitvinder van het tachyoniseringsproces, David Wagner, heeft 8 jaar gewerkt met allerlei bèta testers, op zoek naar een product waar hij 100% achter kon staan. Dat product is de huidige haar tonic geworden. Na tientallen formules te hebben gebruikt, zonder enig resultaat, stuitte David op de huidige ingrediëntenmix, die ongetachyoniseerd al goede resultaten opleverde. Na tachyonisering ontstond het 'wow'-effect. Deze tonic werkt echt.

Dankzij de tachyonenergie dringt de tonic door tot in de follikels en voedt het haar vanaf de wortel. Dit maakt het mogelijk om bepaalde vormen van haarverlies te stoppen binnen 6 tot 8 weken. ATTI kent veel gevallen van patiënten die met behulp van de haar tonic tijdens een intensieve chemokuur toch hun haar wisten te behouden.

Ingrediënten

Biologische kruidenolie van brandnetel, paardenstaart, pepermuntblad, rozemarijn, kliswortelblad en smeerwortel blad, organisch sesam en avoca olie, biologische essentiële oliën van in het wild geteelde rozemarijn, vetiver, zoete sinaasappel en pepermunt, en organische antioxidant van rozemarijn.

Gebruiksaanwijzing

Masseer voor het slapen gaan zachtjes wat haar tonic in je hoofdhuid en ga er mee slapen. Was de volgende dag je haar en style zoals je gewend bent.

Inhoud

Een flesje haar tonic bevat 60 ml., voldoende voor twee maanden gebruik.

Ervaringen

Een goede vriendin en tachyon therapeut van Wagner met een kalende hoofdkruin, gebruikte de getachyoniseerde™ haar tonic enkele maanden met enige regelmaat op de kruin van haar hoofd. In slechts een paar maanden tijd begon op de kalende plek een dikke laag donshaar te groeien!

Helaas is er ook een enkele ervaring van gebruikers die geen baat erbij hadden. In geval van een ernstige hormonale verstoring kan het middel weinig beginnen of zal het misschien zelfs die hormonale reactie versterken en moet je eerst en vooral een goede arts of natuurgeneeskundige contacteren alvorens zelf beginnen te experimenteren.

Tachyon Nederland heeft het product daarom in de aanbieding gedaan. Doel is dat meer mensen het uitproberen en hun ervaring delen. Wil jij meedoen? Gebruik de haar tonic minimaal twee maanden en deel jouw ervaring in een review bij dit product. Goed en slecht is welkom. Het gaat om een eerlijk beeld.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen