Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


ULTRA liberty belt

De ultra liberty belt is een gordel met één langwerpige ultra disk van 23 x 10 cm. voor de bestrijding van rugpijn en buikklachten.
€ 265,00  
Nog niet beoordeeld

De ultra liberty belt is één van de krachtigste tools ooit gecreërd. De belt dekt het hele rug- en buikgebied en is daarmee heilzaam voor een reeks uiteenlopende klachten; van baarmoeder, darmen, nieren en lever en tot rugproblemen. De ultra disk is alleen bedoeld voor gebruik in de belt. De neopreen gordel is ontworpen voor maximaal comfort en is gemakkelijk dag en nacht gedragen. De in de tailleband ingenaaide zakken houden de disks perfect op hun plaats. De gordel zelf is niet getachyoniseerd.

Afmetingen

De liberty belt past elke taille tot 112 cm.

Gebruik

Draag de liberty belt liefst dag en nacht tot de klachten minimaal drie dagen verdwenen zijn. Wanneer een volledig herstel niet mogelijk is de liberty belt zo veel als mogelijk dragen om pijn en ongemak te reduceren tot een draaglijk niveau. Let er op dat de ultra disks precies het te behandelen gebied bedekken. Dat werkt het meest direct.

Haal de ultra disks niet uit het plastic.

Behalve voor de meest voor de hand liggende problemen, is de liberty belt ook te gebruiken voor allerlei andere doeleinden zoals op de zitting van de autostoel, in bed, onder het hoofdkussen, als extra energetisch middel bij healings of schoonheidsbehandelingen, onder het kussentje van de honden- of poezenmand, bij sportprestaties etc.

Wasvoorschrift

Voor een langdurig behoud van de gordel, wast u deze met een milde zeep met de hand. De ultra disks verwijderen voor u gaat wassen. Niet in een wasmachine of droger drogen!

 

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen