Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Sleeppad

Getachyoniseerde™ slaapmat van aerofiber voor bescherming en een totale reset van je energiesysteem in de nacht.
€ 799,00  

Ongeveer één derde van ons leven wordt aan slapen besteed. Met deze sleep pad benut je die tijd optimaal om je hele systeem in balans te brengen, je gezondheid te ondersteunen en je energie naar een hoger level te brengen. Daarnaast beschermt de sleep pad je tegen alle soorten van straling. De slaapmat is gemaakt van getachyoniseerde™ aero-vezel, veilig gewatteerd ingenaaid in een duurzame, met de hand wasbare stof. De sleep pad is een superkrachtige tachyonantenne, die je hele lichaam in energie laat baden en al je energievelden, je lichaam, geest en ziel in balans brengt. Niet alleen fijn om op te slapen; wat te denken van yoga, massages of energetische behandelingen geven op deze mat?

Bereik

De mat heeft een bereik van 1,8 meter in alle richtingen en kan dus gewoon onder het matras worden gelegd zonder dat dit de werking beïnvloedt.

Gebruik

 • Slapen op een sleep pad betekent je veilig voelen tegen straling en uitgerust en opgeladen wakker worden. Fit en in balans. Klaar voor de dag! Terwijl je slaapt werkt je hele systeem aan bewustwording en genezing.
 • Neem de sleep pad mee op reis en gebruik deze op je stoel in het vliegtuig en op het bed in je hotel om je eigen persoonlijke ruimte te creëren.
 • De slaapmat vormt een reusachtige hulp voor zieke en bedlegerige personen. Het activerende effect op alle energievelden zorgt ervoor dat de energie blijft stromen en ondersteunt het genezingsproces.
 • Gezondheidszorgmedewerkers en massage therapeuten kunnen de sleep pad onder de lakens van hun behandelingstafels leggen. Dit helpt de patiënt of cliënt om te ontspannen en zich open te stellen voor de behandeling. De cliënt voelt zich geborgen en gedragen en de therapeut is dankzij het immense veld van tachyon beschermd tegen verstorende energie van de cliënt, waardoor een therapeut zich niet meer "leeggezogen" zal voelen. Daarnaast ondersteunt de getachyoniseerde™ mat de behandeling van de therapeut. Duidelijk geval van een win-win situatie.
 • Gebruik de slaapmat bij meditaties. Het sterke energieveld brengt balans op alle niveaus en versterkt de ervaring van anti-zwaartekracht, eenheid, diepe liefde en vrede.
 • Gebruik de tachyonmat voor yoga, sportoefeningen, chi neng qi gong en je prestaties zullen verbeteren.

Onderhoud

Met de hand wassen en nat drogen aan de lijn om de levensduur van de stof te behouden. Niet uitwringen of in de wasmachine wassen; het binnenste van de mat bestaat uit hoogwaardig op silica gebaseerde aerofiber wat kan gaan bobbelen en zelfs door de mat heen prikken bij machinaal wassen.

Bijverschijnselen

Het stimulerende effect op de energievelden kan ontgiftigingssymptomen veroorzaken tijdens de eerste paar keer dat de slaapmat wordt gebruikt. Intens dromen, zweten, hitte, ongemak, enzovoorts, zullen na een korte tijd verdwijnen. Wees voorzichtig met je systeem en laat het wennen aan de grote hoeveelheid energie die het nu tot zijn beschikking heeft.

Afmetingen 1,75 x 0,90 meter
Bereik 1,8 meter
Gewicht 2 kg.
star
 1. Image
  Paul - klachten verdwijnen.zondag 4 februari 2024

  Ook deze mat gebruik ik al jaren in volle tevredenheid.
  Het doet zijn werk waar het nodig is.
  Hij ligt nu sinds 2 maanden onder mijn matras als ondersteuning van mijn hele lichaam.
  In het begin heb ik wel wat detox verschijnselen gehad maar ging weer over na verloop van tijd.
  Je ligt er tenslotte de hele nacht op die deken.
  De resultaten mogen er zijn.
  Het is het geld dubbel en dwars waard.
  Je hebt tenslotte maar 1 lijf en die heeft onderhoud nodig bij klachten.
  Zou hem niet willen missen.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen