Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon knieband

Knieband voor 360° ondersteuning en heling van de knie.
€ 49,00
Formaat:

Getachyoniseerde™ knieband voor een 360° tachyon dekking aan de knie. Kan preventief worden gebruikt bij intensief sporten, na knie-operaties en bij diverse klachten aan de knie zoals ontstekingen, verrekkingen, artritis, artrose en vocht. De tachyon knieband heeft een diepgaand effect doordat deze de energievelden van de knie rondom in balans brengt. Door de energievelden in balans te brengen, kan het lichaam breuken, kneuzingen, zwellingen, ontstekingen en andere aandoeningen versneld helen.

Daarnaast is de knieband prima inzetbaar bij hardlopen, voetballen, tennissen, skieën en diverse andere sporten waarbij de knieën intensief worden belast. De getachyoniseerde knieband zorgt voor een langer uithoudingsvermogen van het lichaam, voorkomt verrekking en beperkt schade wanneer zich een ongeval voordoet.

Extra

De kans op heling neemt toe indien de band wordt gebruikt met getachyoniseerde™ silicagel voor optimalisering en vitalisering van spier- en botweefsel, getachyoniseerde™ panther juice voor behandeling van zwellingen en kneuzingen en getachyoniseerde™ ultra-freeze voor het koelen van ontstekingen. Daarnaast wordt de werking vele malen versterkt in combinatie met een 35 mm. ultra microdisk of twee enkelzijdige disks links en rechts op de knie.

Verkrijgbare maten

Extra small 25-30 cm.
Small 30-35 cm.
Medium 35-40 cm.
Medium II 40-45 cm.
Large 45-50 cm.
Large II 50-55 cm.
Extra large 55-60 cm.


Meet, om de beste pasvorm te bepalen, met een meetlint de omtrek van de knieschijf. In bovenstaande tabel kan de  bijbehorende maat worden gevonden. De knieband moet niet te strak zitten, omdat deze bij voorkeur ook 's nachts wordt gedragen.

Gebruik

Voor een optimaal resultaat is het het beste de knieband zoveel als mogelijk te dragen, bij voorkeur 24 uur per dag, tot twee dagen nadat de knie vrij van symptomen is. 

Onderhoud

Voor een langere levensduur en behoud van de rekbaarheid van de stof, kan de knieband het beste met de hand en een milde zeep in handwarm water worden gewassen. De knieband is op submoleculair niveau veranderd, waardoor deze een permanente antenne voor tachyon deeltjes is en ook na ontelbare wasbeurten zijn werking blijft behouden.

star
  1. Image
    M. van Elzakker - Goede knieband met extra steun van Tachyondinsdag 30 januari 2024

    Drie maanden geleden de knieband icm 2 micro disks van 35 mm gaan dragen voor artrose in mijn linkerknie. Binnen een paar dagen al goed resultaat behaald, geen dikke en pijnlijke knie meer. Ik kan mijn knie weer buigen en zelfs op m'n knieën zitten. Stevige band en goed (hand!)wasbaar.

    Ik draag nu enkel één 35 mm ULTRA disk en blijf dezelfde resultaten behouden. De disk plak ik met sporttape tegen mijn knieschijf en ik kan (nog?) niet zonder. Een superproduct wat je echt helpt!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen