Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon Pashima sjaal

Getachyoniseerde™ sjaal van pashmina (wolsoort van de kasjmiergeit) in diverse kleuren.
€ 68,00
Kleur:
SKU: 3406 Category: Tags:

De ultieme bestrijder van een stressnek: de getachyoniseerde™ pashmina sjaal van Advanced Tachyon Technologies. Geeft een weldadig gevoel van ontspanning in je nek en hals. Kan ook gebruikt worden bij het slapen. Leg hem onder je rug en tussen je benen door over je buik en borstgebied. Op die manier worden alle chakra's tijdens het slapen of rusten in evenwicht gebracht. Je voelt je uitgerust, ontspannen tot zelfs herboren. Ook goed rond je pols, been of arm te binden bij kneuzingen of letsel. Of gewoon lekker televisie kijken met de sjaal om je heen, autorijden met de sjaal op je autostoel, deze royale lap stof heeft ongekende mogelijkheden om je te helpen meer ontspannen in het leven te staan.

Onderhoud

Omdat de stof op submoleculair niveau geherprogrammeerd is, verliest de sjaal nooit zijn werking. Je kunt deze gerust uitwassen, het beste met de hand of op een wolwas programma in de machine om de stof zo lang mogelijk mooi te houden. Bij voorkeur op de draad drogen en niet in een droger.

Lengte 1.80 m
Breedte 60 cm.
Gewicht 84 gram.
star
  1. Image
    Linda - Warme kleurendinsdag 6 februari 2024

    Een mooie sjaal met krachtige werking. Ik was meteen verliefd op de paarse. Jaren later nog als nieuw

  2. Image
    Monique - Knuffel zaterdag 3 februari 2024

    Wat een heerlijke sjaal, het is net of je een heerlijke warme knuffel krijgt die de hele dag duurt, je stress verwijderd en houdt je rustig in elke situatie. Ik heb er gelijk nog 1 besteld. Dank je wel Marie-Jose🙏

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen