Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Silicadisk 7,5-10-15 cm.

Prijs vanaf : € 47,00
Nog niet beoordeeld
Grootte silicadisks:

Een Tachyon schijf is een permanente leverancier van Tachyon deeltjes, die enthousiast en non-stop aan het werk gaan om velden van energie in balans te brengen. Dat biedt ongekend veel mogelijkheden en toepassingen. Zet je waterkan op de schijf en je geniet van opgewaardeerd drinkwater, zet een bos bloemen op de schijf en je bloemen blijven veel langer mooi staan, leg een schijf in de groentenbak van je koelkast en je groentes worden opgewaardeerd naar hun oorspronkelijke energie. Buikpijn of misselijk? Leg de schijf een tijdje op je buik (heerlijk bij het in slaap vallen trouwens) en de pijn verdwijnt. Voel je je niet goed in je vel, gespannen of wat 'hoog' in de energie? Ga eens een tijdje op een schijf zitten en je merkt dat je rustiger wordt. En zo zijn er tal van mogelijkheden om met een getachyoniseerde silicadisk je eigen energiesysteem in balans te brengen of te houden.

De silicadisk is één van de eerste en krachtigste producten van ATT. Het bereik van een 10 centimeter-disk is 3,5 tot 4,5 meter. Deze gewone disks werken echter wel lokaal. Dus op de plaats waar ze liggen, produceren ze vanaf de disk gemeten een kolom van 3,5 tot 5,5 meter hoog. Zoek je een middel wat een diameter heeft van dit bereik, kijk dan eens bij de ultra disks, zonder meer de krachtigste tachyon generatoren van ATT.

Gebruiksaanwijzing silica disks in de meterkast tegen straling

Om de straling vanuit de meterkast tegen te gaan met silica disks volg je de volgende procedure:

  • Open de deur van de meterkast.
  • Haal één papieren zijde van de bijgeleverde bevestigingsstickers (of gebruik dubbelzijdige tape) en plak de sticker/tape aan de binnenzijde van de deur exact ter hoogte van de schakellast.
  • Haal de andere zijde van de bevestigingssticker en plak de disk exact tegenover de schakelkast met de zijde waaruit de tachyon energie stroomt naar de schakelkast toe gericht.
  • Voor maximale bescherming moet de disk of moeten de disks minimaal 80% van de schakelkast bedekken.

Let op! Deze disks zijn erg breekbaar en zijn daarom voorzien van een plastic coating. Deze seallaag kan gemakkelijk gaan bobbelen en plooien en de schijf kan redelijk snel breuken vertonen, zeker bij intensief gebruik. Dat is heel normaal. De disk blijft ondanks breuken en plooien gewoon zijn werk doen en is 100% gegarandeerd een blijvende antenne voor tachyon energie.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen