Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Hart en bloedvaten OS-H7

Cardiovasculaire tonic van getachyoniseerde™ extracten van gecertificeerde biologische en wildgeplukte planten en kruiden.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

Deze verbinding bevat flavonoïden waarvan is aangetoond dat ze het bindweefsel van het hart, de bloed- en lymfevaten versterken die microvoeding naar het hart en de omliggende slagaders en haarvaten brengen. Dit vergroot hun veerkracht tegen schade door letsel, ziekte, stress en veroudering. De flavonoïden versterken het collageen en bevorderen de vitaliteit van het immuunsysteem. Meidoorn maakt de kransslagader wijder en verbetert de bloedstroom naar de hartspier. Dat veroorzaakt een gunstig effect op het calciummetabolisme van het hart, waardoor de samentrekkende kracht van de hartspier wordt vergroot en een normaal ritme wordt bevorderd.

Deze verbinding is een echt herstellend en voedend tonicum voor het hart en de bloedvaten. Aanbevolen als ondersteunend middel voor het hart en aandoeningen aan het hart, waaronder angina, hartkloppingen, tachycardie, klepdeficiëntie, endomyocarditis en pericarditis, zwak hart en daarmee samenhangende neurasthenie. Aanbevolen als aanvullend, natuurlijk geneesmiddel bij de behandeling van hoge bloeddruk.

Gebruiksaanwijzing

Neem 15 tot 20 druppels water, twee tot vier keer per dag, tussen de maaltijden door. Neem de laatste dosis vlak voor het slapen gaan.

OS-H7 wordt geleverd in een flesje van 30 ml. Met 30 druppels per dag gaat dit flesje ongeveer 1 maand mee.

Goed schudden voor gebruik.

Contra-incidatie en voorzorgsmaatregelen

Hartziekten en hoge bloeddruk kunnen zeer ernstige gezondheidsproblemen zijn. Raadpleeg uw arts uit de gezondheidszorg voor diagnose en behandeling. Meidoorn kan op synergetische wijze de hartglycosidewerking van digitalis of andere verwante geneesmiddelen versterken. Medicatie met digitalis moeten door een arts worden gecontroleerd als ook Meidoorn bij de behandeling wordt gebruikt. Stop niet abrupt met het gebruik van Digitalis.

Ingrediënten

Getachyoniseerde™ cardiovasculaire tinctuur is een getachyoniseerde™ mix van de volgende vloeibare extracten:

Gecertificeerde biologische graanalcohol (48-54%), gedestilleerd water.

35% Gedroogd Meidoornbesblad en bloem (Crataegus spp.)
30% Verse Cactus Grandiflorus stengel (Selenicereus grandiflorus)
25% Gedroogd Moederkruidblad en bloem (Leonurus cardiala)
10% Gedroogde Gemberwortelstok (Zingiber officinale)

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische en in het wild geplukte kruiden.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen