Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon mini V-hanger

De mini V-hanger brengt alle chakra's in één lijn waardoor je lichaam een open instrument wordt voor de doorstroming van tachyon energie.
€ 147,00
Nog niet beoordeeld
Kleuren mini V-hanger:

De mini-V beschermt tegen alle vormen van straling, elektrosmog en elektriciteit en geeft je immuunsysteem een boost. De mini-V verhoogt je weerstand en brengt je in contact met het Goddelijke tegelijkertijd. Een krachtig instrument, maar zo gedoseerd dat iedereen het aan kan en dragen kan: jong, oud, ziek, gezond; de mini-V doet zijn werk voor je. Het kan een paar weken duren voor je resultaat voelt. Draag de Mini-V elke dag en doe hem alleen uit voor het slapen.

De mini V-hanger is niet alleen een krachtig instrument; het is ook nog eens een fraai sieraad. De mini V-hanger bestaat uit een getachyoniseerd en speciaal geslepen kristal wat gevat is in een RVS-buisje, waardoor het sieraad zo goed als onverwoestbaar is.

De mini V is voor iedereen die zichzelf wil beschermen maar ook open staat voor persoonlijke groei. De mini-V nodigt je doorlopend uit om in 'the flow' te komen; de verticale energiestroom die rechtstreeks is aangesloten op de bron in de kosmos. Je wordt op een vriendelijke manier telkens terug in je eigen midden gebracht waardoor je steeds meer een open kanaal voor tachyon energie wordt. Het kan zijn dat je eerst wat ongemakken ervaart, zoals hartkloppingen of hoofdpijn, maar dat hoeft niet. Waarschijnlijker is het, dat je je energieker gaat voelen en meer in balans en ook dat je andere keuzes gaat maken. Keuzes die je steeds verder op jouw eigen specifieke levenspad brengen.

Afmetingen

Mini-V:  3,5 cm. lang x 1 cm. doorsnede
Mini-V light:  4,2 cm. lang x 0,5 cm. doorsnede

Gratis ketting

Er zit een gratis rvs ketting bij de hanger. Deze ketting kan afwijken van de ketting op het plaatje. De geleverde ketting is afhankelijk van de voorraad en is een service van Advanced Tachyon Technologies waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Bij breuk wordt geen vervangende ketting gestuurd.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen