Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Blauwgroene alg capsules

Getachyoniseerde™ blauwgroene alg, gecertificeerd biologisch, ggo-vrij, niet bestraald, vrij van pesticiden en gecertificeerd koosjer.
Prijs vanaf : € 84,00
Nog niet beoordeeld
Hoeveelheid:

Getachyoniseerde™ blauwgroene alg is één van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde met 92 mineralen en sporenelementen. Tachyon blauwgroene alg bevat veel B12, wat stemmingsbevorderend werkt en wat met name voor vegetariërs een belangrijke vitamine is om aan te vullen

Blauwgroene alg kent veel algemene gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder het verhogen van mentale en fysieke energie. Blauwgroene alg werkt  in op het hersen-zenuwstelsel en specifiek op het functioneren van de hypothalamus, de hypofyse en de pijnappelklier. De hypothalamus wordt beschouwd als de 'meesterklier' van het lichaam en het optimaal functioneren ervan is de sleutel tot optimale balans in het hele lichaam.

Veel endocriene onevenwichtigheden worden geassocieerd met een slecht functionerende hypothalamus. Het is moeilijk om onevenwichtigheden in de bijnieren, schildklier, alvleesklier en andere endocriene klieren te corrigeren zonder eerst de hypothalamus te corrigeren. De hypothalamus, hypofyse en pijnappelklier worden ook geassocieerd met hogere spirituele centra. Volgens Dr. Cousens, een natuurgeneeskundig arts uit Amerika die meerdere onderzoeken naar de werking van getachyoniseerde™ producten heeft gedaan, is de blauwgroene alg van ATTI de enige vegetarische voedselbron en het enige concentraat dat hij heeft gevonden die de functie van de hypothalamus verbetert en corrigeert.

Waar normale blauwgroene alg slechts de nutriënten aan het hersen- en zenuwstelsel levert, zorgen de getachyoniseerde™ ingrediënten in de blauwgroene alg van ATTI ervoor dat de hersenen, de hypothalamus, hypofyse en de pijnappelklier van binnenuit met tachyon aantrekken en in balans komen. De getachyoniseerde blauwgroene alg voorziet de hersenen van tachyon energie. De subtiele organiserende energievelden van de hersenen onttrekken uit de tachyon energie de juiste frequentie die zij nodig hebben om weer in balans te komen. Door met regelmaat de getachyoniseerde™ blauwgroene alg in te nemen kunnen de hersenen hertellen van allerlei aandoeningen en kan het afbraak- en verouderingsproces worden geremd.

Toepassingen

Getachyoniseerde™ blauwgroene algen verbeteren het lange termijn geheugen en korte termijn geheugen en zijn nuttig als antidepressivum. Daarnaast heilzaam bij de ziekte van Alzheimer, aan dementie gerelateerde aandoeningen, Attention Deficit Disorder (ADD), Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) en endocriene onevenwichtigheden zoals hormonale verstoringen vanuit de hypofyse en hypothalamus.

Dosering

Starten met 3 x per dag 1 capsule en bouw op naar 3 x per dag 4 capsules. 

Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen

Blauwgroene alg heeft een bloedverdunnende werking. Als je het gebruikt in combinatie met bloedverdunnende middelen kan het leiden tot gemakkelijker bloeden of het moeilijker stoppen van bloeden in geval van verwonding.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen