Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Life pad

Zitkussen met getachyoniseerde™ aerofiber. Voor in de auto, in huis en voor huisdieren.
€ 152,00  

De life pad is een krachtige tachyon antenne die energievelden weer in balans brengt en daarmee het zelfgenezend vermogen activeert. Het kussen kan op 1001 manieren worden ingezet. Gebruik het kussen om op te zitten, thuis, op het werk, in de auto of in een rolstoel. Ook prima te gebruiken in of onder de mand van een huisdier of onder het zadel van een paard. Heb je een praktijk? Leg het kussen onder de cliëntenstoel voor extra stimulans en doorwerking in het proces. Ben je tandarts? Met een getachyoniseerd™ kussen breng je veel meer rust in de stoel!

Het kussen bestaat uit twee delen; een inleg gemaakt van revolutionaire getachyoniseerde™ aerofiber en een schuimkussen samen in één hoes. De getachyoniseerde™ inleg kan uit de hoes worden gehaald om op pijnlijke, zwakke en zieke plekken op je lichaam te gebruiken. Bijvoorbeeld in de nek bij spanning, onder het hoofd bij hoofdpijn of op de buik bij buikpijn of menstruatieklachten.

De inleg kan uit de hoes worden gehaald om op pijnlijke, zwakke en zieke plekken op je lichaam te gebruiken. Bijvoorbeeld in je nek bij spanning, onder je hoofd bij hoofdpijn of op je buik bij buikpijn of menstruatieklachten.

Onderhoud

De hoes kan op lage temperatuur machinaal worden gewassen. Het kussen en de getachyoniseerde inleg kunnen in lauw water met de hand worden gewassen. Deze mogen niet worden uitgewrongen en kunnen het beste liggend drogen.

Afmetingen (L x B x H) 41 x 26,20 x 3,70 cm.
Formaat getachyoniseerde™ inleg 37,5 x 26,20 x 0,5 cm.
Gewicht 255 gram.
star
 1. Image
  Paul - alleskunnerzondag 4 februari 2024

  Zelf heb ik hem al jaren en gebruik het dagelijks voor ondersteuning.
  Standaard hangt hij aan mijn eetkamer stoel voor mijn onderrug maar als ik ergens pijn heb zoals mijn knie of elleboog dan haal ik het matje eruit en leg hemom mijn knie of elleboog.
  Resultaat, klacht verdwijnt.
  Blij mee.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen