Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


EMF homekit

Een complete set elektrosmog beschermingsmiddelen, bestaande uit vier tachyon silicadisks en drie EMF kubussen.
€ 315,00  
Nog niet beoordeeld

Gebruik de disks om de meterkast stralingsvrij te maken en de kubussen wanneer je een elektrisch apparaat gebruikt.

De EMF kubus is heel eenvoudig aan het snoer van een elektrisch apparaat te clippen. Draadloze apparatuur kun je voorzien van een disk.

Gebruiksaanwijzing meterkast

  1. Open de deur naar de meterkast.
  2. Bevestig dubbelzijdige tape op de deur ter hoogte van de schakelkast en/of router.
  3. Plak de disk met de zijde waarop staat "energy flows out this side" naar buiten toe gericht op de deur.
  4. Sluit de deur. De "energy flows out side" is nu naar de schakelkast en/of router toe gericht en neutraliseert straling.
  5. Voor maximale bescherming moet ten minste 80% van je stoppenkast en/of router gedekt zijn. Is dat niet, plak dan twee of meer schijven.

Computer monitors

Plak een disk op de rugzijde van je beelscherm met de zijde "energy flows out this side" naar het beeldscherm toe gericht. De tachyon energie stroomt nu direct het beeldscherm in en neutraliseert elke vorm van straling voordat die jou bereikt.

Je kunt ook zelf op een dubbelzijdige disk gaan zitten wanneer je met de computer werkt. Je neutraliseert dan niet de straling van de computer, maar zet jezelf in een kolom van beschermende tachyon energie waardoor de straling geen vat op jou heeft. Of draag een getachyoniseerde™ hanger op je thymusklier om jezelf altijd en overal terug in balans te brengen en verstoringen door straling tegen te gaan.

Koelkasten

Plaats een schijf onder in of aan de onderzijde van  de groentelade met de zijde waarop staat "energy flows out this side" naar de bovenkant van de koelkast toe gericht. Het voedsel in de koelkast zal een langere levensduur hebben en positief worden opgeladen.

Drinkwater

Plaats een schijf onder een kan drinkwater en het water wordt opgeladen tot zijn volledige potentie en oorsprong. De energiewaarde van het water zal drastisch verhogen.

Slaapkamer

Wil je rustig en vredig de nacht doorbrengen en uitgerust wakker worden? Bevestig dan een disk ongeveer 15 cm. boven of onder je hoofd aan de muur of aan het hoofdeinde van je bed met de zijde waarop staat "energie flows out this side" van je hoofd naar je voeten toe gericht. Je fysieke lichaam ligt nu niet in de tachyon energie. In plaats daarvan stroomt de tachyon energie door je energieveld, waardoor disbalans en verstoringen in de loop van de nacht op een rustige manier worden verwijderd en je uitgerust wakker wordt.

Tuin

Om de aarde, planten en groenten in je tuin op te laden, kun je een silica disk aan het begin van een rij in de grond  plaatsen met de zijde "energy flows out this side" gericht naar de lengte van de rij toe. Eén disk heeft een bereik van wel 4 tot 5 meter lengte. Binnen die straal zal de grond sterkere en gezondere groenten, bloemen en planten  produceren.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen