Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Cocoon

Een van de meest populaire producten vanwege het eenvoudige gebruik en het het diepgaande effect op het hele wezen. 20 minuten volstaan om je energieveld terug in balans te brengen.
€ 685,00  
Nog niet beoordeeld

De cocoon vermindert stress doordat deze het emotionele lichaam harmoniseert. De Personal Cocoon levert een driedimensionale, levensverrijkende zee van tachyonen. De weldoordachte plaatsing van alle individuele onderdelen van de Cocoon creëert een zeer krachtige, gerichte stroom van tachyonenergie die diepgaande balans en transformatie mogelijk maakt.

De cocoon bevordert de integratie van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele energielichamen, wat leidt tot een kalme,  gecentreerde helderheid. Het voelt fijn en het zal ook elk genezingsproces  op ieder niveau van je wezen versterken.

Inhoud

 • 4x 10 cm getachyoniseerde™ silicadisks.
 • 2x Getachyoniseerde™ cocoon strips (bestaande uit aero-fiber omhuld met katoenen strips met klittenbandsluitingen aan de uiteinden voor gemakkelijke verbinding. Elke strip is 1,80 meter lang en vormt samen een verticale lus van 3,5 meter rond het hoofd en de romp).
 • 1x getachyoniseerd™ oogkussen.
 • 2x katoenen voetzakjes (voor de bevestiging van een getachyoniseerde™ silica disk aan de onderkant van elke voet. De voetovertrekken zijn niet getachyoniseerd)
 • De Cocoon wordt geleverd in een mooie canvas tas, compleet met draagriem en ATTI-logo.

Een sessie in de getachyoniseerde™ Personal Cocoon is altijd heel persoonlijk en afhankelijk van je huidige staat van zijn. Zodra je energievelden in balans zijn, begint het gevolgd voelbaar te worden. De effecten zijn vaak niet te beschrijven. Je komt in een andere staat van zijn waarin je geen tijd ervaart. Sommige mensen krijgen beelden, komen in andere dimensies of reizen naar andere werelden, maar er zijn ook mensen die alleen een rust ervaren, tot zich zelf komen en zich goed voelen.

Voor de eerste paar keer worden sessies van 20 minuten aanbevolen, daarna kan de duur worden verlengd naar persoonlijke behoefte. Veel mensen brengen een uur per dag door in hun cocoon.

Gebruiksaanwijzing

Zoek een rustige, comfortabele plek om te gaan liggen en kies een tijd en plaats waarin je weet dat je niet gestoord kunt worden. Ga dan verder met de volgende stappen:

 1. Verbind het ene uiteinde van een getachyoniseerde™ cocoon strip met het uiteinde van de andere strook, waardoor één lange strook ontstaat. Strek dit uit op een bed, massagetafel, bank of de vloer. Je moet je op je gemak voelen. Ga zo zitten dat wanneer je gaat liggen de cocoon strip verticaal loopt, over de lengte van de wervelkolom. Je benen bevinden zich aan elke kant van het onderste gedeelte van de strip. Het maakt niet uit of je de paarse of beige kant naar boven hebt.

 2. Doe de getachyoniseerde™ silica disks in de zakjes en schuif deze over de voeten zodat de silica disks zich op de onderkant van je voeten bevinden. De kant met de tekst 'Energy flows from this side' moet van de onderkant van de voeten áf gericht zijn, dus niét het lichaam in, maar van het lichaam af. Zo creëer je een stroom van energie die afvoert.

 3. Plaats de andere twee getachyoniseerde™ silica disks naast je  lichaam, waar je handen rusten als je gaat liggen. Tijdens de sessie rusten je handpalmen op de bovenkant van de silica disks, met de tekst "Energy flows from this side" naar de handpalmen gericht. Hier laat je dus de tachyonenergie de handen ín komen.

 4. Breng het onderste uiteinde van de cocoon strip omhoog tussen je benen en ga liggen. Trek het bovenste gedeelte van de strip over je hoofd en gezicht en bevestig deze aan de onderste strip. Hierdoor ontstaat een lus van 360 graden die over de lengte van je hoofd en romp loopt.

 5. Plaats ten slotte het getachyoniseerde™ oogkussentje onder de cocoon strip en over je ogen. Als je het fijn vindt, kun je  rustgevende muziek afspelen tijdens jouw cocoon ervaring. Zet eventueel een timer zodat je gewekt wordt als jouw tijd om is.

 6. Wanneer de sessie voorbij is, maak je de cocoon strips los, waarbij je de uiteinden terug over het hoofd en naar beneden tussen je benen brengt. Ga ongeveer 5 minuten liggen en geef jezelf de tijd om terug te komen. Je zult waarschijnlijk versteld staan van hoe verruimder je je voelt. Wanneer je klaar bent, verwijdert je het oogkussentje. Zelfs bij weinig licht zullen de ogen gevoelig zijn. Verwijder de voetzakjes met de silicaschijven. Rek je uit, gaap en doe waar je zin in hebt. Het is het beste om hierna goed voor jezelf te zorgen.

Onderhoud

Cocoon strips, voetzakjes en oogkussen: Handwas met milde zeep. Hangend drogen (niet gebruiken in wasmachine of droger).

Silicadisks: Gebruik een vochtige spons of washandje om de silicaschijven schoon te maken.

Contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen

Geen. De cocoon is door iedereen en bij elk ziektebeeld te gebruiken.

 

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen