Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tach-o-Splash

Getachyoniseerd water voor zuivering van het lichaam en toevoeging aan diverse gebruiksmiddelen zoals crèmes.
Prijs vanaf : € 17,50
6 op voorraad
Nog niet beoordeeld
Inhoud:

Getachyoniseerd™ water laadt de energetische velden van elke cel in het lichaam. Het omzeilt de bloed-hersenbarrière en transformeert je hele wezen in een superantenne voor tachyon. Daardoor verdwijnen verstoringen in de subtiele energievelden en dat resulteert in een stralende gezondheid en een langere levensduur. De verhoogde trilling in de bloedbaan laat het lichaam aan een fysieke en emotionele ontgifting beginnen. Het gevolg is dat het lichaam terugkeert naar zijn natuurlijke staat.

Getachyoniseerd™ water is eenvoudig en onschuldig in het gebruik en in de ondersteuning bij elk genezingsproces of groeiproces te gebruiken.

  • Neem de druppeltjes opgelost in wat water in om het lichaam te ontgiften en de frequentie gestaag te verhogen.
  • Voeg bij ziekte of lusteloosheid van een huisdier één of een paar druppeltjes toe aan het drinkwater.
  • Voeg enkele druppeltjes Tach-o-Splash toe aan de drinkbeker van je kind of baby om het welzijn op school of de opvang te waarborgen.
  • Meng wat druppeltjes Tach-o-Splash door je gezichtcrème of huidverzorgingsroducten voor optimaal resultaat.
  • Breng enkele druppeltjes Tach-o-Splash aan op de schoongemaakte huid voor het slapen gaan voor hydratatie en voeding van het gezicht.

Vanwege zijn doeltreffende werking door heel het lichaam heen, kan Tach-o-Splash voor veel doeleinden en bij heel veel klachten worden ingezet. Bij langdurig gebruik gaat Tach-o-Splash veroudering en verslechtering van het lichaam tegen.

De volgende uitspraak is van Dr. Gabriel Cousens, head research bij ATTI Amerika:

"Getachyoniseerd water is misschien niet de sleutel tot onsterfelijkheid, maar onderzoek toont aan dat het wel een sleutel is tot een stralende gezondheid".

Uit een onderzoek met een Hewlett Packard UV-absorptie spectrofotometer, uitgevoerd door biofysicus Glen Rein bleek dat de degeneratie van DNA met behulp van getachyoniseerd water kon worden afgeremd tot zelfs teruggedraaid.

Samengeklonterd bloed (wat het beginstadium van kanker en ziekte kan zijn) liet na toevoeging van enkele druppels Tach-o-Splash in twintig minuten tijd een ander beeld zien. De bloedcellen waren niet langer samengeklonterd, maar keerden terug naar hun normale, gezonde staat van zijn.

Een ander opmerkelijk feit was dat het testbloed, gebruikt voor de test, acht uur na toediening van de Tach-o-Splash nog steeds levendig en gezond was, terwijl het testbloed waar geen Tach-o-Splash aan toe werd gevoegd, gedegenereerde cellen en dood bloed liet zien.

Ingrediënten

Gezuiverd getachyoniseerd™ water.

Dosering

Om bijverschijnselen als hoofdpijn en sterke emotionele reacties te voorkomen, is het belangrijk dat het ontgiftingsproces niet te snel gaat. Aangeraden wordt om te beginnen met twee tot drie keer per dag 5 druppels tussen de maaltijden door. Voor het onderhoud worden drie keer per dag 15 tot 30 druppels aanbevolen.  Houd - voor een optimaal resultaat - de druppels 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken.

Niet direct uit de fles drinken om groei van bacterieën te voorkomen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen