Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Lymfe/klieren OS-H22

Getachyoniseerde™ kruidentinctuur voor zuivering van de lymfebanen en het klierenstelsel. Absoluut geïndiceerd bij kanker.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

Bloedzuiverende kruidentonic op basis van getachyoniseerde extracten van gecertificeerd biologische en in het wild geplukte kruiden en planten. OS-H22 werkt via het lymfestelsel, klierenstelsel en de slijmvliezen en kan worden ingezet bij alle verstoringen in het stofwisselingsproces. Het verbetert tevens de opname en verwerking van voedingsstoffen in het lichaam.

Toepassing

Aanbevolen voor alle constitutionele stoornissen die te maken hebben met fundamentele functioneringsprocessen van een individu. Ook voor verstoringen in de afbraak van afvalstoffen, desintegratie van gezonde weefsels en te langzame reconstructie van nieuwe weefsels. Specifiek geïndiceerd voor chronische congestie in alle lymfatische en klieren systemen. Ook aanbevolen voor chronische congestie van de slijmvliezen, inclusief slijmvliezen in organen, klieren en weefsels. Handig bij chronische constipatie, artritis en chronische middenoorontstekingen. Absoluut geïndiceerd bij de behandeling van kanker.

Gebruiksaanwijzing

Alleen te gebruiken voor chronische aandoeningen.

Doe 15 tot 20 druppels in een beetje water en houd dit 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken. Doe dit drie maal per dag, tussen de maaltijden door. Drink de hele dag veel water tijdens het gebruik van dit middel om afvalstoffen goed af te voeren.

Ingrediënten

17% - Bloeiende toppen van rode klaver (Trifolium pratense)
17% - Wegedoornschors [1 jaar oud] (Rhamnus alnus)
17% - Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra)
  9% + Stillingia-wortel (Stillingia sylvatica)
  9% - Oregon druivenwortel ( Mahonia aquifolium)
  9% + Phytolacca-wortel (Phytolacca americana)
  9% - Kliszaad (Arctium lappa)
  9% + Wilde indigowortel (Bapatista tinctoria) 
  4% - Stekelige asschors (Zanthoxulum clava-herculis) 

+ Vers - Gedroogd

Bevat graanalcohol (38-43%) en gedestilleerd water.

Contra-incidatie en voorzorgsmaatregelen

Gebruik dit middel niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet gebruiken bij acute aandoeningen die gepaard gaan met koorts, infectie of ontsteking. Bij sommige personen kan deze verbinding laxerend werken. Pas dan gewoon de dosering aan.

Zoek onmiddellijk gekwalificeerde zorg als uw symptomen aanhouden, vooral als u koorts heeft.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen