Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon flex cel 100

's Werelds grootste, flexibele, getachyoniseerde™ silicadisk.
€ 241,00  
Nog niet beoordeeld

De Tachyon Flexcel is speciaal ontworpen om dag en nacht te kunnen dragen bij buikklachten en rugpijn. Comfortabel en krachtig.

Dankzij zijn formaat van wel 22,5 cm. lengte voorziet de Flexcel 100 een groot gebied van tachyon energie. De flexcel wordt geleverd met een riem met ingenaaide zak die de flexcel voortdurend stevig op zijn plaats houdt.

De riem is via klittenband op maat te maken en kan eventueel worden verlengd met de belt extender.

 

Gebruik

Draag de flex cel liefst dag en nacht tot de klachten minimaal drie dagen verdwenen zijn. Wanneer een volledig herstel niet mogelijk is, de flex cel 100 zo veel als mogelijk dragen om pijn en ongemak te reduceren tot een dragelijk niveau. Draag de flex cel 100 met de bijgeleverde riem op de buik of de rug. De flex cel is een eenzijdige disk (de energie stroomt slechts uit één kant) en moet met het logo naar de huid toe gericht in de zak worden gedaan om direct op het lichaam in te werken.

Zonder riem is de flex cel voor allerlei andere doeleinden te gebruiken: op de zitting van de autostoel, in bed, onder het hoofdkussen, als extra energetisch middel bij healing of schoonheidsbehandelingen, onder het kussentje van de honden- of poezenmand etc.

Wasvoorschrift

De flex cel 100 kan -indien nodig- met wat zeep en water worden schoongemaakt. De bijgeleverde riem kan op een wolwas- of handwasprogramma worden gewassen. Voor een langere levensduur met de hand wassen en niet in de droger drogen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen