Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


DHA - vegan brain food

€ 95,00  
Nog niet beoordeeld

Getachyoniseerde™ DHA wordt geproduceerd uit algen en is daarmee een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor de traditionele DHA's uit visolie. Het meervoudig onverzadigd vetzuur DHA is één van de belangrijkste bouwstenen van de grijze massa in de hersenen en het netvlies van het oog en onontbeerlijk voor een goed functioneren van de hersenen. Getachyoniseerde DHA levert niet alleen bouwstoffen voor de hersenen, de tachyonen brengen tevens balans in het energetisch veld van de hersenen, waardoor meer balans wordt ervaren en sneller verbetering van cognitieve processen wordt bereikt. Balans in de hersenen is van wezenlijk belang in het gezond blijven in de 5G wereld.

DHA is een cruciale bouwsteen tijdens de ontwikkeling van de hersenen van een baby en belangrijk voor een optimale hersenfunctie gedurende ons hele leven. Lage niveaus van DHA zijn in verband gebracht met onvoldoende ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bij zuigelingen, hyperactiviteit, ADD, depressie, obsessief-compulsieve stoornissen en de verergering van schizofrenie.

Er zijn diverse klinische studies die positieve resultaten tonen over het gebruik van DHA bij een breed scala aan aandoeningen variërend van hart- en hersenziekten tot aan darmklachten, kanker, migraine en reuma.

Inhoud

75 capsules.

Dosering

1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen.
1 capsule bevat 150 mg. DHA.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen