Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Silicagel

Getachyoniseerde™ gel met silica voor gezonde botten, spieren, haren, nagels en huid. Werkzaam tegen diverse ziektebeelden.
€ 63,00  
Nog niet beoordeeld

Tachyon silica gel is één van de oudste en krachtigste producten van ATT, al dertig jaar lang een bestseller en niet zonder reden. De silicagel is gemaakt van getachyoniseerde™, minuscule kwarts kristalletjes (de puurste vorm van silica) die onder druk in gezuiverd water worden geperst, waardoor een gel ontstaat. Werkzaam tegen bot- en spierziektes, verwondingen aan botten, spieren, bindweefsel, hart- en vaatziekten, het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Aanbevolen

Getachyoniseerde™ silica gel wordt absoluut aanbevolen ter voorkoming en omkering van osteoporose en ter voorkoming van de ziekte van Alzheimer. Veel mensen met chronische pijn, hebben een merkbare afname van de stijfheid en een verbeterde mobiliteit gemeld na het opnemen van getachyoniseerde™ silica gel in hun dagelijkse ritme.

Ook heel goed inzetbaar voor huisdieren.

Wat is silica?

Silica is een ultieme geleider, die overal op aarde, in de aardkorst en in zowel planten, dieren als mensen voorkomt. Silicium, de stof die samen met zuurstof silica wordt, levert een essentiële bijdrage aan een goede gezondheid. Het is onontbeerlijk voor de aanmaak van collageen voor botten, bindweefsel en spieren en kalmeert zenuwen. De getachyoniseerde™ silicagel levert een hele krachtige bijdrage aan het herstellen van beschadigde spieren en botten. Het zorgt voor gezonde nagels, huid, haar en spierweefsel en is werkzaam tegen Alzheimer, chronische pijnen (bijvoorbeeld door beschadigde wervels en beknelde zenuwen) cardiovasculaire ziekten en bot- en spierziekten.

Gebruiksaanwijzing

De gel kun je opgelost in water tot je nemen. Aanbevolen wordt te starten met 1-2 druppels per dag en dit geleidelijk op te voeren tot 8 of 10 druppels per dag.

De silicagel is tevens werkzaam als (zeer sterke) ontgifter, die tevens processen van loslaten op kan wekken. Gebruik de gel daarom voorzichtig.

Na verloop van tijd kan de gel wat indikken. Dit kan worden opgelost door een paar druppeltjes Tach-o-Splash toe te voegen. Goed schudden en de gel is weer klaar voor gebruik.

Druppelaar

Het kan zijn dat de druppelaar van een nieuwe silicagel niet werkt. Dan is er wat gel in het pipetje opgedroogd. Dit is eenvoudig op te lossen door wat gekookt water in de pipet op te zuigen of het glasdeel van de pipet eventjes in gekookt water te houden.

Inhoud

30 ml. Goed voor ongeveer 350 druppels.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen