Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


ULTRA microdisk voordeelpak - 35 mm.

Koop meer en betaal minder per stuk met dit voordeelpak!
€ 175,00  
0 op voorraad
Nog niet beoordeeld
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar

De getachyoniseerde ultra microdisks zijn speciaal ontworpen om direct op een specifieke plek op je lichaam te gebruiken. Het zijn de meest effectieve antennes om tachyon energie naar een zieke of aangedane plek te leiden. Het gebruik ervan is oneindig. De ultra micro disk werkt niet alleen twee kanten op (3,5 tot 4,5 meter aan beide zijden van de schijf, dus in totaal wel 6 tot 8 meter!); maar door het ontstaan van een derde veld -door ATTI het zogenaamde neo-veld genoemd- is er een derde, extra krachtig veld met een diameter van zeker 2 meter rondom de disk. Met een ultradisk bevind je je dus constant en 100% in een veld van tachyon deeltjes. Leg je bijvoorbeeld bij rugpijn de ultra disk op je rug, dan werkt hij niet alleen op die plaats, de schijf werkt in op heel je lichaam, je lichaamsenergie en je aura! De plaats waar de ultra micro disk is aangebracht krijgt de meest directe stroom tachyonen en wordt als eerste in balans gebracht.

Als een biologisch systeem - zoals je lichaam - een verstoring heeft, dan zorgt de opgeplakte tachyon ultra microdisk dat de balans in de energievelden wordt hersteld, waardoor het lichaam zich gaat vernieuwen aan de hand van zijn oorspronkelijke - lees gezonde - blauwdruk. Tachyon draagt dus heel direct en doeltreffend bij aan je zelf genezend vermogen.  Je plakt een ultra micro disk op de plaats waar heling nodig is en de subtiele organiserende velden van dat lichaamsdeel onttrekken de juiste frequentie voor balans en heling aan de tachyon. Een proces waarbij het zaak is, de disks zo vaak als mogelijk opgeplakt te houden en alleen af te doen om te douchen. Wanneer het lichaam volledig genezen is, de disks nog enkele dagen ophouden om het proces zeker te stellen, daarna kan het lichaam zich zelf weer gezond houden en heb je geen disks meer nodig.

De tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen, verschilt per persoon. Elk mens is uniek en elk biologisch systeem heeft zijn eigen unieke timing. Zorg dus goed voor jezelf, neem gezonde voeding tot je, denk positief en wees je bewust van alle gedachten en handelingen die je uit je goede gevoel halen. Hoe bewuster je bent van de invloed die je op je eigen systeem hebt, hoe sneller het proces van genezing zal verlopen.

Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden; probeer eens een ultra micro disk op je derde oog tijdens het mediteren. Plak een ultra microdisk ter hoogte van je thymusklier om je immuunsysteem volledig te herstellen bij verkoudheid, uitputting, burn-out en andere ziekten die het gevolg zijn van een slecht functionerend immuunsysteem. Of verbeter je sportprestaties door een ultra microdisk op je longgebied aan te brengen.

Let op! Deze disks zijn erg breekbaar en zijn daarom voorzien van een plastic coating. Deze seallaag kan gemakkelijk gaan bobbelen en plooien en de schijf kan redelijk snel breuken vertonen, zeker bij intensief gebruik. Dat is heel normaal. De disk blijft ondanks breuken en plooien gewoon zijn werk doen en is 100% gegarandeerd een blijvende antenne voor tachyon energie.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen