Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Nierstenen OS-H33

Getachyoniseerde™ kruidentinctuur tegen nierstenen.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

Rustgevende melange voor de behandeling van nierstenen in de nieren, blaas of urinewegen en ter voorkoming van nieuwe nierstenen.

Deze kruidenverbinding staat bekend als een verzachtend diureticum (bevordert de afvoer van water door de nieren). Voorkomt en lost nierstenen op. Kliswortel helpt het lichaam in de richting van een staat van integratie en gezondheid te brengen.

Ingrediënten

Getachyoniseerde™ kruidentinctuur van graanalcohol (51-56%), plantaardige glycerine en gedestilleerd water met 100% biologische en in het wild geteelde kruiden:

25% - Stone Breaker-kruid (Phyllanthus niruri)
25% - Hydrangea-wortel (Hydrangea arborescens) 
25% - Selderijzaad (Apium graveolens)
25% - Klis volwassen wortel (Arctium lappa) 

Inhoud

30 ml.

Gebruiksaanwijzing

Om stenen op te lossen:  meng 25 druppels van dit middel met een snufje zuiveringszout in 235 ml. water en drink het meteen op. Doe dit 3 keer per dag gedurende 2 maanden.
Preventief:  gebruik hetzelfde mengsel als hierboven, maar dan met 20 druppels tinctuur. Neem twee keer per dag tussen de maaltijden door.

Contra-incidatie en voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg altijd een huisarts of gediplomeerd natuurgeneeskundige voor de diagnosticering van nierstenen.

Extra ondersteuning

Om het proces van vergruizing van de nierstenen te bevorderen en de nierenergie sneller terug in balans te krijgen, is het aan te bevelen om twee ultra disks van 35 mm. op de nier meridiaanpunten, net boven de nieren, aan te brengen. Zie onderstaande afbeelding voor de exacte locatie van deze punten.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen