Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Nieren

Getachyoniseerde™ kruidentinctuur voor behandeling van nierziektes.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3351 Category: Tags:

Nier supplement voor verbetering van de nierfunctie.*  Heeft tevens een kalmerende werking op de urinewegen. De niertinctuur  is mild krampstillend en ontstekingsremmend. Opgelost in heet water verhoogt deze nierremedie de transpiratie. Aanbevolen bij nierpijn, rugpijn geassocieerd met de nieren, infectie of ontsteking van de urinewegen en te weinig plassen.

Ingrediënten

Getachyoniseerd extract van zuivere graanalcohol en water met 100% biologische en in het wild geteelde guldenroede bloemen knoppen.

Inhoud

30 ml.

Gebruik

Neem twee tot drie keer per dag 15 tot 30 druppels. Los de druppels op in een bodempje met water en houd 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken. Wil je transpiratie bevorderen, los de druppels dan op in heet water.

Met 30 druppels per dag heb je één flesje per maand nodig.

Extra ondersteuning

Om de nierenergie sneller terug in balans te krijgen, is het aan te bevelen om twee ultra disks van 35 mm. op de nier meridiaanpunten, net boven de nieren, aan te brengen. Zie onderstaande afbeelding voor de exacte locatie van deze punten.

 

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

Contra-indicatie

Voor zo ver bekend, geen.

Raadpleeg in geval van ernstige klachten altijd een arts.

 

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen