Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Verjongende gezichtscrème met Micro-S

Nieuw! Tachyon verjongende gezichtscrème met Micro-S.
€ 45,95
Nog niet beoordeeld
Product variant:
SKU: 3697 Category: Tags:

Ga de tekenen van veroudering tegen met deze getachyoniseerde™ hydraterende en kalmerende gezichtscrème. Samengesteld uit natuurlijke en zo veel mogelijk biologisch geteelde ingrediënten. Ook goed tegen littekenweefsel en schade door het zonlicht. De tachyon brengt het energieveld van de huid terug naar zijn oorspronkelijke staat, waardoor de fysieke huid zich verjongt. Omdat de huid zich in een maand tijd vernieuwt, heb je snel zichtbaar resultaat.

Tachyon™ Micro-S is een nieuwe, revolutionaire uitvinding die de bestaande, getachyoniseerde producten naar een nog hoger level tilt. De micro-S bestaat uit microscopisch kleine, holle borosilicaat bolletjes die op de huid blijven totdat het er wordt afgewassen en de hele dag/nacht door tachyonen aantrekken en afstoten. De werking van een product wordt hierdoor vele malen versterkt en geïntensiveerd.


De eigenschappen van Tachyon™ Micro-S

Tachyon™ Micro-S:

  • Bestaat uit getachyoniseerde, microscopisch kleine (2 tot 4 keer kleiner dan de doorsnede van een haar) holle bolletjes van borosilicaat.
  • Heeft een bereik van ongeveer 2,5 meter.
    Is 100% milieuvriendelijk, veilig en niet giftig.
  • Heeft een lage diëlektrische constante, wat betekent dat het een slechte geleider is en een extra bescherming biedt tegen 5G en andere straling. Het absorbeert de schadelijke frequenties, terwijl de tachyonenergie verstoorde energievelden terug in balans brengt.
  • Schept orde in chaos en herstelt de verbinding met de Bron waardoor heling ontstaat. In elke gram  Tachyon™ Micro-S zitten meer dan 70 miljoen (!) getachyoniseerde bolletjes. Deze bolletjes zijn permanente tachyon antennes, ze trekken tachyonen aan en geven ze af. De op elkaar botsende tachyonen creëren met elkaar een nieuw energieveld, het zogenaamde neo veld. Dit neo veld opent mogelijkheden naar snellere en diepere heling.
  • De bolletjes van borosilicaat zijn uitvoerig getest en kunnen een extreem hoge druk aan zodat ze nooit of te nimmer breken. Om precies te zijn kan een Tachyon™ Micro-S een druk van 3000 lb aan, terwijl je fietsband al kan klappen vanaf 70 lb.
  • Heeft thermische eigenschappen en een sterk UV-reflecterende werking. Micro-S op de huid, beschermt je dus tegen de schadelijke invloeden van de zon en is daarmee een perfecte aanvulling op de diverse huidproducten zoals de youthing cream, de panther juice, de ultra freeze en de diverse massage oliën, crèmes en gels.
  • De borosilicaat bolletjes zijn zo ontworpen dat ze als het ware op de huid blijven ‘drijven’ en ze van de huid afdrijven wanneer je deze met water wast.


Getachyoniseerde ingrediënten

Puur, gevitaliseerd water, organische gouden jojoba zaadolie, organische sorbitan olivate, wilde tarwekiemolie, biologische saffraanbloem olie met hoog oliezuurgehalte, natuurlijk zeewierextract, organische avocado olie, ongeraffineerde fair trade shea butter, organische rijstolie, kruidenolie mix van natuurlijke marshmallow, biologische smeerwortel, calendula bloemen, biologische elder, biologische heermoes, biologische havermout, biologische groene thee, biologische Bulgaarse roos, biologische bernagie zaadolie, biologische soja lecithine, biologische sea buckthorn CO2, rozenbottels CO2, Antioxidanten van wilde salie en biologische rozemarijn en grape fruite pittenextract. 

Bevat geen dierlijke producten.

Gebruiksaanwijzing

Roer indien nodig de crème een beetje door en breng een minimale hoeveelheid aan voor een maximaal resultaat. Er is slechts heel weinig van deze crème nodig om de hele huid van de biologische ingrediënten en de werking van micro-S te voorzien.

Extra

Versnel het proces van verjonging door de lever te ontgiften met het natuurlijke voedingssupplement OS-H21,  getachyoniseerd water (Tach-o-splash) om je hele lichaam in een tachyon antenne te veranderen en silica gel om het bindweefsel te verjongen.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen