Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon behandeling

€ 65,00  
SKU: 3382 Category:

Een tachyon behandeling kan je helpen in je zoektocht naar genezing van allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten.* Ook wanneer je worstelt met patronen waar je maar geen grip op krijgt, kan een tachyon behandeling inzicht en heling bieden.

Er wordt gewerkt met diverse getachyoniseerde™ hulpmiddelen van Advanced Tachyon Technologies om verstoringen in je energievelden weer in balans te brengen zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De sessie wordt altijd afgesloten met een emotionele release. Vanuit ontspannen zijnstoestand, laat je boven komen wat opgelost wil worden. Het onderbewuste geeft precies aan waar het tijd voor is en waar je aan toe bent.

Vermeld bij het aanvragen van een behandeling altijd je telefoonnummer en emailadres, zodat Marie-José een afspraak met je kan maken.

Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen/klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf tachyon behandelingen af te nemen. Je betaalt dan geen 65 euro per keer, maar 59 euro.

Klik hier om een traject te boeken.

Voorbeeldbehandeling

Ben je benieuwd hoe een tachyon behandeling eruit ziet? Klik dan hier om geleid te worden naar een voorbeeldvideo. 

Behandelaar in de buurt

Bij Tachyon Nederland wordt regelmatig de driedaagse tachyon practitioner combo cursus gegeven. De therapeuten die daaraan deelnemen en officieel als tachyon therapeut aan de slag gaan, vind je hieronder. Zo heb je de keuze uit meerdere therapeuten en hoef je niet persé een behandeling bij Marie-José te boeken.

Zeeland
Hulst, Quinten Strijdonk, Quinten_strijdonk@hotmail.com, +31621702842.
Oostkappelle, Marianne Polderman, marianne66polderman@gmail.com, 0615335358.

Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Corien van Driel, biotensor/NEI-therapeut, tachyon-therapeut, gespecialiseerd in Chinese en ketogene voedingsleer, 0648729151.
Bergen op Zoom, Marinka Vis, marrymarinka@gmail.com, 0628689359.

Limburg/Belgisch Limburg
Bocholt, Praktijk Tachorei, Wendy Maas, Maaswendy@gmail.com, 0031 6 34736111.

* Een tachyon behandeling vervangt geen bezoek aan de arts. Bij lichamelijke of psychische klachten ook altijd de reguliere geneeskunde raadplegen.

 

 

star
 1. Image
  C. de Jong - Diepe ontspanningzondag 17 december 2023

  Een heerlijke behandeling gehad,de tijd is om gevlogen. De diepe ontspanning/rust die ik tijdens de behandeling ervaren heb is heerlijk. Ik voelde de energie lekker stromen en ging weer opgeladen naar huis.

 2. Image
  Linda - Krachtige werkingzondag 17 december 2023

  Marie-jose weet na een fijne binnenkomst binnen een paar minuten de blokkade in het lijf te vinden. Ze doet dit in goed overleg, stemt af en vertelt wat ze doet. Ik ben verbaasd over de krachtige werking van Tachyon en de behandeling door Marie-josé!

 3. Image
  Corrie Mutsers - Knieënzondag 17 december 2023

  Ik ervoer een warmte na de behandeling. Kon mijzelf niet wakker houden en viel elke keer in slaap.
  Ik kwam voor serieuze klachten aan mijn knieën en ga nu ook de knieband dragen omdat ik hoop dat ik dan niet geopereerd hoef te worden.

 4. Image
  M. den Ouden - Verminderde spanningzondag 17 december 2023

  Ik ben er blanco ingegaan. Had klachten aan mijn kaken die leken na afloop meer ontspannen. Ik merkte dat ik meer in contact kwam met mijn buik. Nu, na een paar weken, is er nog steeds een verminderde spanning in mijn kaken merkbaar.

 5. Image
  Ellen Heemsker - Galstenenzondag 17 december 2023

  Ik had aangegeven dat ik galstenen heb en daar is toen op gewerkt. Ik moet om de 3 weken een kuur doen om die stenen eruit te krijgen en ik was vandaag aan kuur 7 toe en na 6x niks (!) kwamen er nu wel wat stenen uit. Dus ik ben blij!

 6. Image
  Els - Thuiskomen in jezelfzondag 17 december 2023

  Een prachtige sessie gehad in een mooie ruimte. Zeer ontspannen en een gevoel van thuiskomen in jezelf.

 7. Image
  Tilly Werner - Meer energiezondag 17 december 2023

  Na de behandeling was ik lekker uitgerust en had die middag iets meer energie dan normaal. Omdat ik midden in een verhuizing zat, was dat heel fijn, maar de twee weken erna had ik zo veel te doen, dat het resultaat niet blijvend was.

 8. Image
  C.v.D. - Heerlijkdinsdag 12 december 2023

  Heerlijke behandeling gehad met veel ontspanning, zachtheid en licht. Aanvankelijk kwam ik voor klachten aan mijn pols, die zijn (nog) niet verholpen, maar ik was ook erg zwaarmoedig die laatste weken en die klachten zijn wel verdwenen. Dankbaar!

  De Kristalloodsdinsdag 12 december 2023

  Een klacht die zich in jaren heeft opgebouwd is vaak niet in één behandeling verdwenen, soms heb je meer behandelingen nodig en soms heb je ook gewoon iets anders nodig, zoals bijvoorbeeld een operatie. Fijn dat de zwaarmoedigheid is verdwenen!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen