Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Ultra balance massagegel

100% biologische, geurloze, ultra balance massagegel, verkrijgbaar met en zonder Micro-S.
Prijs vanaf : € 24,00
Inhoud:
Product variant:

Getachyoniseerde™ ultra balance massagegel is ideaal bij pijn, spanningen, stress, chronische vermoeidheid, polio, MS, slechte bloedsomloop en lymfatische congestie. Populair onder massagetherapeuten. Het maakt de huid zijdezacht zonder vette opbouw. Gebruik deze gel voor handen, gezicht en voeten, of het hele lichaam. Erg fijn om 's avonds met een druppeltje biologische lavendelolie op de voetzolen in te masseren. Garantie voor een ontspannen nachtrust en de tachyonenergie werkt heel de nacht in op de reflexologiepunten in de voetzolen. Goed middel om in combinatie met de tach-o-splash het lichaam te ontgiften.

Getachyoniseerde™ massagegel is 100% biologisch en heeft een groter bereik dan olie, waardoor veel minder nodig is. Deze massage gel kalmeert en hydrateert, wat de huid een licht zijdezacht gevoel geeft.

Wat is Tachyon Micro-S?

Tachyon Micro-S is een nieuwe, revolutionaire uitvinding die de bestaande, getachyoniseerde™ producten naar een nog hoger level tilt. De micro-S bestaat uit microscopisch kleine, holle borosilicaat bolletjes die op de huid blijven totdat het er wordt afgewassen en de hele dag/nacht door tachyonen aantrekken en afstoten. De werking van een product wordt hierdoor vele malen versterkt en geïntensiveerd.

De eigenschappen van Tachyon Micro-S

Tachyon Micro-S:

 • Bestaat uit getachyoniseerde™, microscopisch kleine (2 tot 4 keer kleiner dan de doorsnede van een haar) holle bolletjes van borosilicaat.
 • Heeft een bereik van ongeveer 2,5 meter.
 • Is 100% milieuvriendelijk, veilig en niet giftig.
 • Heeft een lage diëlektrische constante, wat betekent dat het een slechte geleider is en een extra bescherming biedt tegen 5G en andere straling. Het absorbeert de schadelijke frequenties, terwijl de tachyonenergie verstoorde energievelden terug in balans brengt.
 • Schept orde in chaos en herstelt de verbinding met de Bron waardoor heling ontstaat. In elke gram  Tachyon™ Micro-S zitten meer dan 70 miljoen (!) getachyoniseerde bolletjes. Deze bolletjes zijn permanente tachyon antennes, ze trekken tachyonen aan en geven ze af. De op elkaar botsende tachyonen creëren met elkaar een nieuw energieveld, het zogenaamde neo veld. Dit neo veld opent mogelijkheden naar snellere en diepere heling.
 • De bolletjes van borosilicaat zijn uitvoerig getest en kunnen een extreem hoge druk aan zodat ze nooit of te nimmer breken. Om precies te zijn kan een Tachyon™ Micro-S een druk van 3000 lb aan, terwijl je fietsband al kan klappen vanaf 70 lb.
 • Heeft thermische eigenschappen en een sterk UV-reflecterende werking. Micro-S op de huid, beschermt je dus tegen de schadelijke invloeden van de zon en is daarmee een perfecte aanvulling op de diverse huidproducten zoals de youthing cream, de panther juice, de ultra freeze en de diverse massage oliën, crèmes en gels.
 • De borosilicaat bolletjes zijn zo ontworpen dat ze als het ware op de huid blijven ‘drijven’ en ze van de huid afdrijven wanneer je deze met water wast.

Getachyoniseerde™ ingrediënten

Mix van koudgeperste abrikozenolie, sesamolie en druivenpitolie, koolzaadolie, octylpalmitaat, emulgerende was (plantaardige afgeleid), plantaardige afgeleide waterverspreider, vitamine E (gemengde tocoferol), Hypoallergene geurneutralizer, Dimethicone.

De massagegel veroorzaakt niet of nauwelijks vlekken, is getest op gevoeligheid,  bewezen veilig en bevat geen schadelijke alcoholische stoffen, minerale oliën of sterke geuren.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik zodat de Micro-S zich volledig met de gel mengt. Het helpt om de fles liggen te bewaren.

star
 1. Image
  Paul - geurloos en zuinig in gebruik woensdag 28 februari 2024

  Sinds een maand heb ik deze gel in huis en heb het ook meegenomen naar mijn masseur. Deze was er zeer over tevreden omdat het lekker smeert en niet kleeft en zuinig is in gebruik. Zelf gebruik ik het als ik ergens spierpijn heb of andere pijntjes. Het dringt diep door in de huid en je merkt al na een half uur resultaat.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen