Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Hanger dolfijnen blauwe opaal

Speels dolfijnen hangertje van in labvervaardigde opaal in 925 sterling zilveren zetting.
€ 84,95  
Nog niet beoordeeld

Speels dolfijnen hangertje in hartvorm van in 925 sterling zilver gezette blauwe opaal voor bescherming tegen EMF en andere vormen van straling en opwaardering van het immuunsysteem.

Al onze getachyoniseerde™ hangers zijn ontworpen om over de thymusklier te worden gedragen. Het subtiele organiserende energieveld (SOEF) van de thymus zet tachyon om in de verschillende frequenties die nodig zijn om orde en harmonie te creëren. getachyoniseerde™ hangers helpen het immuunsysteem weerbaar te blijven tegen de uitputtende en schadelijke effecten van elektromagnetische velden (EMF's) die worden gegenereerd door alle elektrische apparaten, zoals computers, tv-toestellen en haardrogers. Zelfs het elektrische systeem van een auto kan via het lichaam afvoeren. getachyoniseerde™ hangers werken door het subtiel organiserende energieveld op te laden en helpen het immuunsysteem te versterken, zodat elektromagnetische velden en andere gevaarlijke invloeden het energieveld niet kunnen verzwakken.

getachyoniseerde™ hangers zijn bijzonder waardevol voor mensen die last hebben van een slecht functionerend immuunsysteem. Tevens 'een must' voor mensen die veel tijd achter een computer doorbrengen. In feite is het dragen van een getachyoniseerde™ hanger op de thymus en het nemen van getachyoniseerd water  een krachtig recept voor jeugdigheid en een lang leven.

Extra

De bijgeleverde ketting is service. Hierop zit geen garantie en bij breuk wordt geen vervanging geleverd.

Lengte hangertje ong 3,2 cm.
Breedte ong 3,2 cm.
Lengte ketting 45 cm.
star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen