Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Microdisk voordeelpakken 15-35 mm.

Koop meer en betaal minder per stuk met dit voordeelpak!
Prijs vanaf : € 67,00
grootte voordeelpakken:
SKU: 3139 Category:

Tachyon microdisks zijn speciaal ontworpen om direct op een specifieke plek op het lichaam te gebruiken. Het zijn de effectiefste antennes om tachyon energie naar een zieke of aangedane plek te leiden. Het gebruik ervan is oneindig.

Als een biologisch systeem - zoals het lichaam - een verstoring heeft, dan zorgt de opgeplakte tachyon microdisk dat (alleen) op dié specifieke plek de harmonie in de energievelden wordt hersteld, waardoor het lichaam zich gaat vernieuwen aan de hand van zijn oorspronkelijke, gezonde, blauwdruk. Tachyon draagt dus heel direct en doeltreffend bij aan het zelf genezend vermogen. Nog krachtiger is het, wanneer de zieke plek wordt behandeld met twee microdisks, die exact tegenover elkaar zijn geplakt en zo vanuit twee richtingen op de zelfde plek inwerken.

Stel je voor, je hebt een plekje op je long; als je de exacte locatie weet, kun je voor en achter op je keel een microdisk plakken. De disks zorgen ervoor dat eerst de energievelden worden hersteld, waarna via de herstelde velden het lichaam zichzelf kan gaan helen. Een proces waarbij het zaak is, de disks zo vaak als mogelijk opgeplakt te houden en alleen af te doen om te douchen. Wanneer het lichaam volledig genezen is, de disks nog enkele dagen ophouden om het proces zeker te stellen, daarna kan het lichaam zich zelf weer gezond houden en heb je geen disks meer nodig.

De tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen, verschilt per persoon. Elk mens is uniek en elk biologisch systeem heeft zijn eigen unieke timing. Zorg dus goed voor jezelf, neem gezonde voeding tot je, denk positief en wees je bewust van alle gedachten en handelingen die je uit je goede gevoel halen. Hoe bewuster je bent van de invloed die je op je eigen systeem hebt, hoe sneller het proces van genezing zal verlopen.

 

Toepassingen

Daarnaast kun je de disks voor veel meer doeleinden inzetten dan alleen genezing.  Je kunt een tachyon microdisk op je derde oog plakken tijdens het mediteren of doe er één in het daarvoor bestemde vakje in het tachyon meditatiemasker, dat intensiveert de meditatie.
Plak een microdisk ter hoogte van de thymusklier om het immuunsysteem volledig te herstellen bij verkoudheid, uitputting, burn-out en andere ziekten die het gevolg zijn van een slecht functionerend immuunsysteem.
Sporters die hun uithoudingsvermogen willen vergroten, plakken vóór het sporten een getachyoniseerde microdisk op het longgebied; de prestaties zullen vooruit gaan.
Doe een microdisk in het speciaal daarvoor ingenaaide vakje in een velcro hoofdband voor extra focus tijdens studie.
Bevestig microdisks op de polsen, elleboog, knieën of enkels onder de sportbanden bij gevoeligheid voor blessures.

 

Ultra disks

De silicadisk is één van de eerste en krachtigste producten van ATT. Het bereik van een microdisk is ongeveer 4 meter. Deze gewone disks werken echter wel lokaal. Dus op de plaats waar ze liggen, produceren ze vanaf de disk gemeten een kolom van 3,5 tot 5,5 meter. Zoek je een middel wat een diameter heeft van dit bereik, plak dan twee microdisks met de kant waar tachyon uitkomt, tegen elkaar of kijk eens bij de ultra disks, zonder meer de krachtigste tachyon generatoren van ATT.

Let op! Deze disks zijn erg breekbaar en zijn daarom voorzien van een plastic coating. Deze seallaag kan gemakkelijk gaan bobbelen en plooien en de schijf kan redelijk snel breuken vertonen, zeker bij intensief gebruik. Dat is heel normaal. De disk blijft ondanks breuken en plooien gewoon zijn werk doen en is 100% gegarandeerd een blijvende antenne voor tachyon energie.

 

star
  1. Image
    Mieke van Elzakker - 35 mm gebruikt voor kniewoensdag 10 januari 2024

    Enkele maanden geleden begonnen met 2 microdisks 35mm en een knieband voor mijn artrose aan linkerknie. In een paar dagen tijd was mijn knie niet meer opgezwollen en geen pijn meer! Ik kan weer knielen, op mijn knie zitten en zelfs nu ik enkel één Ultra disk van 35 mm gebruik blijft het resultaat geweldig. Ik blijf de schijf zeker dragen en beveel het anderen zeker aan! Terug naar mijn oude knie? Ik hoop het!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen