Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon hoofdband

Getachyoniseerde™ hoofdband, in drie kleuren verkrijgbaar.
€ 32,75
Kleur:

Een getachyoniseerde hoofdband laadt de subtiele energievelden van de hersenen op en brengt balans tussen de rechter en linker hersenhelft, waardoor de mentale focus wordt vergroot. Bij onevenwichtigheid in het hoofd (overmatig piekeren en denken) geeft de band rust en helderheid het hij verlicht hoofdpijn. De tachyon hoofdband levert een 360 graden dekking voor het hele hersengebied. Toe te passen bij epilepsie, ADD, MS, beroerte en hormonale onbalans.

De hoofdband is fijn bij het sporten en tijdens het leren om de mentale prestaties te vergroten, maar kan ook prima worden ingezet om te mediteren. Er zijn mensen die - om de ervaring nog intenser te maken - ter hoogte van het zesde chakra een disk of cel onder de hoofdband aanbrengen.

Ook past de hoofdband rond de nek van een hond of kat, rond uw nek, pols of rond een flesje drinkwater.

De getachyoniseerde hoofdband is gemaakt van een goede kwaliteit dubbel geweven badstof, is met klittenband te verstellen en heeft in de klittenband ruimte voor het aanbrengen van meerdere glascellen of minidisks.

Onderhoud

De tachyon hoofdband kan het beste met de hand worden gewassen om de kwaliteit van de stof zo lang mogelijk te behouden.

Doordat het materiaal op submoleculair geherprogrammeerd is om tachyonen naar zich toe te trekken, kan deze werking door het wassen nooit worden verstoord. De hoofdband is een levenslange, permanente tachyonantenne. Geen enkele wasbeurt kan daar verandering in brengen, ook niet wanneer u toch in de machine of te warm wast.

Formaten 3,8 x 60 cm.
star
  1. Image
    Linda - Haarbanddinsdag 6 februari 2024

    Goede kwaliteit stof ideaal om als hoofdband te gebruiken maar ook om je ogen even rust te geven. Klittenband blijft na jaren “klitten”. Je voelt de energie als je hem draagt

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen