Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Sunspots L (4x)

Set van vier getachyoniseerde sun spots voor het optimaal neutraliseren van een heel woonhuis.
€ 1.643,00  
Nog niet beoordeeld

Elke sun spot is ongeveer 50 x 30 mm. en bestrijkt een gebied van ongeveer 27 meter in een hoek van 90 graden (naar links, rechts, boven en beneden). Met elkaar creëren de sun spots een veld van tachyon energie wat immens is. Leg ze elk in de hoek van één verdieping of grote ruimte volgens onderstaande gebruiksaanwijzing voor een optimaal woon-, werk- en leefklimaat.  De sun spots buigen negatieve energie om naar harmonieuze energie en beschermen zo tegen elke vorm van straling. Op dit moment zijn de sun spots wereldwijd één van de weinige middelen die alle golflengtes van 5G neutraliseren.

Voordelen

De sun spots creëren een rustige omgeving waarin de effecten van elektromagnetische velden teniet worden gedaan en alle vervuiling van menselijke disharmonie wordt opgeschoond en opgelost. Fijn in ruimtes waar aan bewustwording wordt gewerkt, waar veel straling is, waar veel negativiteit is of waar simpelweg veel mensen komen. De sun spots zorgen ervoor dat het leef-, woon-, en werkklimaat drastisch wordt verbeterd. De sun spots zorgen voor mentale helderheid, verhoogde productiviteit, concentratie en een zuivere, meditatieve energie.

Gebruiksaanwijzing

Plaats een sun spot in elk van de vier uiterste hoeken van de woning met de brede zijde naar de woning toe gericht en het smalste punt naar de muur toe gericht. Plaats ze exact zo dat de verschillende stralen van de sun spots elkaar kunnen snijden. De op elkaar botsende tachyondeeltjes creëren met elkaar een ultra veld dat de hele woning beschermt tegen elektrosmog en andere vormen van energetische verstoringen. Bij grote ruimtes de spots in elke hoek van één ruimte plaatsen met de brede zijde naar de woning toe gericht. Plaats de spots zó dat de stralen elkaar in het midden van de kamer ontmoeten en met elkaar een 'X' vormen. De buitenrand van de X zijn de vier hoeken van de kamer. De elkaar kruisende tachyon stralen genereren een ultra veld van 360 graden, wat volledige bescherming biedt tegen elke vorm van straling, negativiteit en disbalans. Verstoorde energievelden worden omgebogen tot harmonieuze energie. Sun spots kunnen op de begane grond of op de eerste verdieping worden geplaatst.

Voorbeeld

Hieronder vind je tekeningen van woningen waarop de sun spots zijn geplaatst. Zoek altijd de uiterste hoeken op en zorg dat de stralen elkaar kunnen snijden in de vorm van een X.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen