Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Happy souls VERTICAAL (schoenzolen) heren

Getachyoniseerde™ zolen voor cursisten van de Vertical Reality cursussen en voor gebruik in combinatie met de mini-V hanger.
€ 32,00
Nog niet beoordeeld
Herenmaten:

De verticale happy souls zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de mini-V hanger. Het zijn beiden instrumenten die werkzaam zijn op je "allignment". Dat is een proces waarbij je al je intentie richt op het worden van een open kanaal voor het licht. Je leeft zo veel als mogelijk vanuit het midden van je chakra's, waardoor je een enorme natuurlijke antenne voor tachyonenergie wordt. De mini-V hanger en de happy souls-V ondersteunen dit proces. De mini-V is er op gericht om al je chakra's op één lijn te brengen en de universele energie van boven naar beneden sterker door te laten stromen; de happy souls-V helpen je om de energie door je voetzolen heen naar beneden de aarde in te trekken. De verticale happy souls zijn daarmee het tegenovergestelde van de "gewone" happy souls, die de energie juist je voeten en benen ín brengen.

Gebruiksaanwijzing

Leg de zolen met de lichte kant, de getachyoniseerde katoenen zijde, naar boven in je schoenen of pantoffels.
De blauwe onderzijde is gemaakt van een materiaal wat geurtjes tegengaat en een groot schokdempend vermogen heeft. Zalig om op te lopen, maar houd er wel rekening mee dat de zooltjes vrij dik zijn en niet ademen. Je krijgt er warme voeten van.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen