Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


TLC bars deluxe

Waanzinnig goede en krachtige instrumenten voor heling van diverse klachten; door geschoolde en ongeschoolde genezers probleemloos en zonder risico te gebruiken.
€ 1.075,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3476 Category:

Elk paar is handgemaakt, zodat afmetingen enigszins kunnen variëren.

De bars worden vervaardigd uit kunstmatig geproduceerde kristallen. In de bars kunnen kleine oneffenheden zitten, dat is geheel natuurlijk en maakt het kristal uniek.

De bars kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden worden gebruikt en hebben een bereik van minimaal 25 tot wel 40 meter! In de handen van een ervaren tachyon genezer, zijn de TLC bars hét middel om het hele lichaam weer aan te sluiten op de universele levensenergie en daarmee aftakeling, ziekte, vermoeidheid, veroudering en depressie om te buigen naar gezondheid, verjonging en levensvreugde.

Iedereen kan er mee leren werken. Eén tot twee keer per jaar wordt bij Tachyon Nederland de Tachyon Combo Therapeuten opleiding gegeven. Dat is een fijne basis om er mee aan de slag te gaan. Al heb je opleiding niet nodig om met de Tachyon TLC bars te kunnen werken en ook heb je geen bars nodig om aan het Tachyon Therapeuten opleidingsweekend mee te doen. 

>> Klik hier voor de eerstvolgende tachyon therapeuten opleiding

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen