Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Glascel kleur - 24 mm.

Gekleurde tachyon glas cellen brengen de chakra's in balans, kunnen worden gebruikt op tachyon celpunten en bij wondgenezing, ontstekingen etc. Verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, geel, groen, smaragd, aquablauw, marineblauw en paars.

€ 22,50
Nog niet beoordeeld
Kleur glascel:
SKU: 2645 Category:

Iedereen die met kleur werkt, weet dat kleur zijn eigen frequentie heeft en dat elk chakra zijn eigen bijbehorende kleur heeft. Wanneer je werkt met getachyoniseerde cellen, is de tachyon energie bepalend voor het herstel van de balans: 95% van de ervaring wordt bepaald door de tachyon energie, 5% door de kleur. Toch kunnen de gekleurde cellen een fijn hulpmiddel zijn, ze zijn vrij plat en - in tegenstelling tot bij de acupressuurcellen - stroomt de energie uit de platte kant, wat het opleggen of opplakken vergemakkelijkt.

Gebruik

De glascellen hebben eenzelfde werking en gebruiksaanwijzing als de micro disks en de silica disks. Plaats de cellen met de platte kant (dit is de kant waar de energie uit stroomt) op de plek waar je genezing wenst. Laat de cel zitten tot drie dagen nadat de klacht volledig is verdwenen. Wanneer je de cel te vroeg verwijdert, is het lichaam nog niet volledig hersteld en komt de klacht terug. De getachyoniseeerde glascellen werken plaatselijk. De energiestroom die er uit komt, heeft de grootte van de doorsnede van de cel, dus 24 mm. Wil je een wond van 40 mm laten herstellen, dan is één cel niet voldoende. Bedek het aangedane gebied volledig met de cellen.


Proef

Wil je de proef op de som nemen en bewijs zien van de werking van tachyon? Dat kan wanneer je bijvoorbeeld een grote snee, wond of blauwe plek hebt. Laat één deel van de blauwe plek of wond onbedekt en plak op het andere deel een cel of microdisk. Verwijder na een paar dagen de cel, dan zal je zien dat de plek waar de cel heeft gezeten verder is hersteld dan de rest van de wond/blauwe plek tot zelfs volledig is hersteld.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen